Spor
  • 13.9.2024 12:35

Mourinho, Talisca'yı reddetmiş!

Transferde yıldız isimleri birer birer kadrosuna katan Fenerbahçe'de Anderson Talisca'nın da kapıdan döndüğü ortaya çıktı. Jose Mourinho'nun, Brezilyalı yıldızı neden istemediği de belli oldu. Bu arada Kanarya'ya ocak ayında katılacak olan Cristian Medina konusunda da ilginç bir gelişmenin yaşandığı iddia edildi. İşte detaylar...Fenerbahçe'de transfer dönemi yıldız takviyeleri ile birlikte sonlanırken Anderson Talisca da kapıdan döndü. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Cristian Medina'da transferin hatalı e-posta nedeniyle resmiyete geç kavuştuğu iddia edildi.Arjantin basınında çıkan haberde Boca Juniors'un sportif direktörü Marcelo Delgado'nun gönderdiği e-postada "Fenerbahçe" yerine "Fenerbahche" yazdığı bu nedenle de belgenin F.Bahçe'ye ulaşmadığı iddia edildi.

22 yaşındaki oyuncu için Fenerbahçe 15 milyon Euro ve %20 sonraki satıştan bedel karşılığında anlaşmaya varmıştı.

AMRABAT SAHAYA ÇIKTI

Bu arada orta sahada uzun süren arayışların ardından bir dünya yıldızı Sofyan Amrabat'ı kadrosuna katan Fenerbahçe'de gözler Faslı oyuncunun üzerindeydi.Deneyimli isim, ilk kez çıktığı antrenmanda göz doldururken teknik direktör Jose Mourinho da oyuncuyla yakından ilgilendi.

Güncellenme Tarihi : 13.9.2024 12:39

İLGİLİ HABERLER