Spor
  • 4.10.2024 13:21

Mourinho'nun Fenerbahçe'si her alanda hüsrana uğrattı!

Sosyal medya verilerine göre en fazla takipçisi olan ikinci kulüp Fenerbahçe'nin Twente maçının reytingleri hüsrana uğrattı.

Dün oynanan Avrupa maçlarında Türk futbol kulüpleri beklentilerin altında kaldı. Türkiye’nin Avrupa arenasındaki başarısızlığı taraftarı üzse de maçların reyting listesi de açıklandı. Reyting sıralamasında Galatasaray'ın maçı birinci olurken, Beşiktaş ikinci sırada yer aldı. Şampiyonlar Ligi özetleri üçüncü sırada olurken sosyal medyada en fazla taraftarı olduğu iddia edilen ikinci takım Fenerbahçe'nin maçı ise dördüncü sırada kendine yer bulabildi.

TÜRK TEMSİLCİLERİ TARAFTARLARI ÜZDÜ

UEFA Avrupa Ligi’nde ikinci hafta heyecanı dün oynanan karşılaşmalarla başladı. Bu sezon yeni formatıyla düzenlenen turnuvada Türkiye'yi Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş temsil ediyor. Temsilcilerimiz aynı gün sahaya çıktı.

Galatasaray, Letonya ekibi RFS ile 19.45’te başlayan deplasman maçında 2-2 berabere kaldı. Fenerbahçe ise TSİ 22.00’de başlayan maçta, geçen sezon Konferans Ligi’nde karşılaştığı Twente ile 1-1 berabere kaldı.

Beşiktaş, evinde Alman ekibi Eintracht Frankfurt’u ağırladı. TSİ 22.00’de başlayan maçta, Beşiktaş 3-1'lik skorla mağlup oldu.

Dün gece, Türk futbolu Avrupa’da sınav verirken, maçların izlenme oranları da açıklandı.

İşte 3 Ekim 2024 tarihli reyting sonuçları:

*Rigas Skola-Galatasaray karşılaşması yer aldı.

*Beşiktaş-Eintracht Frankfurt karşılaşması.

*Şampiyonlar Ligi özetleri.

*Twente-Fenerbahçe karşılaşması.

Güncellenme Tarihi : 4.10.2024 13:24

İLGİLİ HABERLER