Akıllı temizlik teknolojilerinde öncü olan MOVA, devrim yaratan elektrikli robot süpürgesi E30 Ultra ile temizlik anlayışını baştan sona değiştiriyor. Günlük temizlik alışkanlıklarınızı yeniden şekillendirirken zamandan tasarruf etmenizi sağlayarak yaşamınızı çok daha konforlu hale getiriyor.
Yoğun bir günün ardından temizlikle vakit kaybetmek istemeyenler için harika bir çözüm MOVA’dan geliyor! Temizliğin yükünden arınmak isteyenlere müjdeli haber MOVA’dan geldi. Akıllı temizlik teknolojilerinin öncüsü MOVA, elektrikli robot süpürgesi E30 Ultra ile son teknolojiyle temizlik rutinlerini yeniden tanımlarken zamandan tasarruf ettirerek hayatınızı kolaylaştırıyor.
Süpürgenizi korumak için koşmayın: MOVA E30 Ultra, kendisini koruyor
MOVA E30 Ultra, 4,5 litrelik elektronik su kontrol sistemi sayesinde suyu ihtiyaç duyulan miktarda otomatik olarak dağıtarak hem tozu hem de ketçap gibi zorlu ve yapışkan lekeleri kolaylıkla temizliyor. Gelişmiş LDS LiDAR sensörlü navigasyon sistemiyle evin yapısını hassas şekilde tarıyor ve hafızasına kaydediyor. Sadece temizlenecek alanlar için ideal rotayı oluşturmakla kalmıyor, birkaç kullanımdan sonra mobilya ayakları ve sandalye iskeletleri gibi engelleri tanıyarak çarpışmaları önlüyor ve kendini koruma altına alıyor.
Haberlerimizi Google'da Takip Edin
Gelişmelerden anında haberdar olun.
kaynak olarak ekleyin
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Türkiye'den Suudi Arabistan'daki saldırıya kınama
Dışişleri Bakanlığı, Irak üzerinden Suudi Arabistan'a yapılan İHA saldırılarını en güçlü şekilde kınadı. Irak hükümetinin sorumluları bulmak için başlattığı soruşturmadan memnuniyet duyulduğunu açıkladı.

MHP’den 'Terörsüz Türkiye' modeli için dikkat çeken sözler
MHP İstanbul İl Başkanlığının Şile’de düzenlediği istişare kampında "Terörsüz Türkiye" sürecine ilişkin mesajlar verildi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Türkiye’nin kendi şartlarına göre oluşturduğu "Terörsüz Türkiye" modelinin başka ülkelerdeki örneklerden farklı olduğunu belirterek, modelin önümüzdeki yıllarda çatışmalı ortamların çözümünde örnek gösterileceğini ve üniversitelerde ders olarak anlatılabileceğini söyledi.

Marmara'da deprem dengesi değişiyor mu? Uzmandan açıklama
Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, Anadolu levhasının batıya doğru hareketi ve Marmara'nın derin kesimlerindeki fay hareketliliğine ilişkin dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu. Bektaş, derinlerdeki sürünmenin faydaki sürtünmeyi azaltabileceğini belirterek, bunun beklenenden daha küçük bir depremle sonuçlanabileceğini ifade etti.

ABD'nin GKRY kararına Türkiye'den sert tepki!
ABD'nin Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'ne (GKRY) yönelik silah ambargosunu kaldırma kararını 30 Eylül 2027'ye kadar uzatmasına Türkiye'den tepki geldi. Dışişleri Bakanlığı, kararın Ada'daki taraflar arasındaki güveni daha da zedeleyebileceği uyarısında bulunurken, Kıbrıs Türk halkının hak ve güvenliğinin korunmaya devam edeceğini bildirdi.
