Medya
  • 6.6.2024 17:51

Müge Anlı şok geçirdi.. Adamı kıyma makinasında çekmişler

Müge Anlı’da kan donduran itiraf: Birini öldürüp kıyma makinesinde çekmişler!

Müge Anlı‘da kan donduran bir cinayet daha ortaya çıktı. Kayıp karısını ve çocuklarını bulmak için ihbarda bulunan eş Murat’ın anlattıklarının ardından olayın korkunç detayları ortaya çıktı. Güllü Çolak‘ın yeğeni Ahmet stüdyoya gelerek ve babaannesi ile halasının bir adamı öldürüp sonrasında kıyma makinesinde çektiklerini itiraf etti. Kan donduran iddiadan sonra Müge Anlı ve stüdyoda bulunanlar şoke olurken, Ahmet’in “Babaannem sürekli o adam ne pis kokmuştu diye anlatırdı” dediğini söyledi.

<p><span style="color:#B22222"><strong>"BUNU BİLİP DE SÖYLEMEMEK DE SUÇ"</strong></span></p>

GÜLLÜ ÇOLAK OLAYI NEDİR?

Güllü Çolak yayına bağlandı. Mehmet’in başına parke taşıyla vurduğunu anlatan Güllü Hanım kimseyle evlenmediğini, baba evine geri döndüğünü belirtti. Güllü Hanım Mehmet’in kendisinden sonra iki evli kadını daha kaçırdığını, Mehmet’in o kadınları kandırıp altınlarını aldığını, o kadınların da yuvasını yıktığını anlattı.

Ancak Güllü Hanımın katıldığı bir yayında ise durum farklı bir ışık altına yerleştirildi. Güllü, “Ben şiddetten çıktım. Ben nişanlandım. Resmi nikahla evleneceğim. Mehmet benim yuvamı yıktı. Ben evliydim. Bana tecavüz etti. Benim üzerime başka kadın kaçırdı. Depremden sonra da 2 kadının yuvasını yıktı. Altınlarını aldı. Benim ikinci oğlum olmuyordu. O adam bana tecavüz etti. Hatta bu konudan davam var. Mehmet Taşpınar ben evliyken beni kaçırdı. Beni kaçırdı” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Bu iddiaların ortasında, Mehmet’in “Güllü’nün benden hariç 3 kız çocuğu var” şeklindeki sözleri de dikkat çekiyor. Olayın arka planında çözülmesi gereken pek çok detay var gibi görünüyor.

2 aydır kayıptı, Müge Anlı’da bulundu. Güllü Çolak canlı yayında.

Kahramanmaraş’ta kaybolan 33 yaşındaki Güllü Çolak’a 2 aydır ulaşılamıyor. 13 ve 2 yaşındaki çocuklarıyla ortadan kayboldu. Güllü Çolak’ın sevgilisi Mehmet, “9 sene eşim ve sevgilim ile aynı evde yaşadık” dedi. Mehmet, resmi nikahlı eşiyle çocuğu olmadığı için Güllü ile sevgili olduğunu söyledi. Güllü ile 13 yıldır nikahsız birlikte olduğunu söyleyen “Evdeki birikimi, altınları, 2 çocuğumuzu alıp kaçtı. Ben TIR şoförüydüm. Annesi bana göz koyunca sevgilim çocuklarımızı da alıp kaçtı” dedi.

Güllü Çolak yayına bağlandı. Mehmet’in başına parke taşıyla vurduğunu anlatan Güllü Hanım kimseyle evlenmediğini, baba evine geri döndüğünü belirtti. Güllü Hanım Mehmet’in kendisinden sonra iki evli kadını daha kaçırdığını, Mehmet’in o kadınları kandırıp altınlarını aldığını, o kadınların da yuvasını yıktığını anlattı.

Murat Bey, Mehmet’in karısıyla birlikte evine geldiğini, Güllü’nün Mehmet’i kuzeni olarak tanıttığını, yiyip içip sohbet ettiklerini karısını kaçırıp gittiğini anlattı. Mehmet Bey, Murat’ın evine sadece bir kere gittiğini, kuzen yalanını da kendisinin değil Güllü’nün söylediğini belirtti. Müge Anlı “sen de sessiz kalarak ortak olmuşsun işte neyi inkar ediyorsun” dedi.

“BUNU BİLİP DE SÖYLEMEMEK DE SUÇ”

Müge Anlı “Ayrıca aramızda Ahmet var. Ahmet de Güllü Hanım’ın yeğeni. Benim anladığım kadarıyla Ahmet ya ben teşekkür ediyorum geldiğin için. Çünkü hep söylüyorum insanın bildiklerini saklaması doğru bir şey değildir. Yani bildiğini saklamak da suça iştiraktir aslında baktığınız zaman. Halan oluyormuş senin Güllü. Sen onun aslında evlilik vaadiyle dolandırma işi yaptığını iddia ediyorsun. Bugün stüdyomuzdasın. Ama arkadaşlarımıza bir şey daha anlatmışsın. Şimdi bu benden çıkmasın ondan çıkmasın demişsin ama…” ifadelerini kullandı.

Ahmet ise “Hayır benden çıkmasın demedim” deyince Anlı “Bunu bilip de söylememek de suç.” dedi. Ardından Ahmet, “Ya bunu anlattıklarında zaten biz ergenlik çağındaydık hani biliyor musun. Güler geçerdik yani kardeşlerim falan da duydu. Birçok kişi duydu da bunu hani o zamanlar biz ergenlik çağındaydık, güler geçerdik yani bunların anlattığı şeylere. Üstünde durup da sürekli anlattıklarında yani sürekli konu haline getirdiklerinde üçü beraber… O yüzden ben dile getirdim” şeklinde konuştu.

KAN DONDURAN İTİRAF: BİR ADAMI KIYMA MAKİNESİNDE ÇEKTİLER!

Bunun üzerine Müge Anlı “Ben teşekkür ediyorum bunu dile getirdiğin için. Aferin sana. Halam Güllü, annesi Cennet ve halam Güllü’nün erkek kardeşi olan Durdu Amcam Kahramanmaraş’ta yine bir adama musallat oldular demişsin ki Mehmet sen de biliyormuşsun bunu. 7-8 yıl önce oldu bu olay. Adam çok zengindi çok paralarını yediler. Adam da işi uyanınca bunlara taktı, belalı bir adamdı. Hatta Durdu Amcam bu adamdan korktuğu için adını Taner olarak değiştirdi. Adamdan kurtulamayınca adamı eve konuşmak için çağırdılar ve evde öldürüp kıyma makinesinde çektiler. Cennet babaannem sürekli o adam ne pis kokmuştu diye anlatırdı demiş Ahmet.” şeklinde Ahmet’in anlattıklarını anlattı. O sırada tüm stüdyo şoke oldu.

“NE PİS KOKMUŞTU DİYE ANLATIRLARDI DİYE ÇOCUK DUYMUŞ”

Müge Anlı “Şimdi kim bu adam bilmiyoruz tabii yani birileri de demek ki bir adamı Kahramanmaraş’ta kayıp olarak arıyor herhalde. Yani şimdi Ahmet de bunu söyleyince dedim ki böyle bir şey varsa biz bunu saklayamayız. Biz de suçlu olmuş oluruz
yani böyle bir suç eğer evde konuşuluyorsa. Bir de ne pis kokmuştu diye anlatırlardı diye çocuk duymuş. Öldürüp kıyma makinesinde çektiler diyor.” ifadelerini kullandı.

‘DEFİNE ARAYAN BİR ADAM BİR ANDA ORTADAN KAYBOLDU’

Canlı yayına bağlanan yeğen Sibel Hanım yaptığı açıklamada, “Ben çocukken babaannemlerin evine sürekli adamlar gelip giderdi dedemle birlikte altın aramaya çıkarlardı. Adam çok zengin ve 50 yaşlarındaydı. O adam sonra ortadan kayboldu. Kıyma makinesine atılan adam o adam olabilir” ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 6.6.2024 18:00

İLGİLİ HABERLER