Gündem
  • 24.9.2024 12:14

Müge Anlı'da bir cinayet itirafı daha

Müge Anlı'da bir cinayet itirafı daha: Babasının yemeğine ilaç katmış!
2019 yılında ölen babalarının cinayeti ile ilgili Müge Anlı ile Tatlı Sert'te konuk olan kardeşlerden biri itirafıyla herkesi şaşırttı. Genç kız anne ve sevgilisinin babasını öldürdüğünü itiraf etti.

Hafta içi her gün atv'de yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programı yine bir cinayeti çözmeyi başardı. 2019 yılında vefat eden babaları Cengiz Karademir'in katilini bulmak için programa başvuran dört kardeş, açıklamalrıyla izleyiciyi şaşırttı. 

Kardeşler babalarının ölümünden anneleri ve onun sevgilisi Şehmus'u suçladı ve kız kardeşleri Naime'nin tüm olaya şahit olduğunu belirtmişti. Bugün yayına çıkan Naime itirafıyla kan dondurdu. 

OLAY GECESİNİ ANLATTI

O dönem 15 yaşında olan Naime; 'Annem ve Şehmus bana peçeteye sarılı ilaç verdi. Yemeğine kat dediler. Mantının yoğurduna koydum, babam yiyince uyudu.' dedi. Olanları bir bir anlatan Naime ilk denemede, Şehmus'un babasını yastıkla boğmak için eve girdiğini ancak Naime ağladığı için korkarak evden kaçtığını söyledi. 3 gün sonra tekrardan Cengiz'i öldürmek için eve giren Şehmus bu kez de uyku ilacının etkisinden ayılan Cengiz'le boğuşmak zorunda kalmış ve Şehmus Cengiz'i üçlü prizle boğarak öldürmüş. 

Söz konusu itirafın ardından anne Emine canlı yayına çıktı ve iddiaları reddetti ve 'Hakkımı helal etmiyorum' dedi. 

Muhabir: ÖZNUR DEMİRBEY

Güncellenme Tarihi : 24.9.2024 12:17

İLGİLİ HABERLER