Asayiş
  • 2.9.2024 14:46

Mühendis Gökhan Atakan öldürüldü mü?

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te mühendis Gökhan Atakan'ın esrarengiz ölümü gündeme alındı. 16 yıl önce karpuz tarlasından aldığı karpuzu yıkarken nehre düşerek boğulduğu söylenen Gökhan Atakan'ın cinayete kurban gittiğine dair iddialar ortaya atıldı. Canlı yayında Gökhan'ın eşi Yeliz'in, doktor sevgilisiyle eşini öldürüp boğulma süsü verdikleri anlatıldı. İşte mühendis Gökhan Atakan olayının detayları…

MÜGE ANLI'DAKİ GÖKHAN ATAKAN ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?
Sır olay, mühendisin Sakarya üzerinden İstanbul'a giderken bir karpuz tarlasından karpuz çaldığı ve bu karpuzu nehirde yıkarken nehre düşerek boğulduğu şeklinde anlatılmıştı.

Ancak yeni ortaya çıkan kanıtlarla birlikte; Mühendis Gökhan Atakan'ın ölümü, cinayet şüphesiyle yeniden mercek altına alındı.

16 yıl boyunca sessiz kalan gerçekler, ikinci bir evlilikle ortaya çıktı. İddialara göre; Ölen mühendisin karısı, bir süre sonra başka biriyle evlendi ve bu evlilik de boşanma aşamasına geldi.

"KARIM İLK KOCASINI SEVGİLİSİYLE ÖLDÜRDÜ!"
Boşanma sürecinde, ikinci eş mahkemeye gitti. "Karım, ilk kocasını sevgilisiyle iş birliği yaparak öldürdü" dedi. İddiasını ses kayıtlarıyla destekledi. Bu iddialar üzerine savcılık harekete geçti.Yapılan çalışmalar sonucu; ikinci eşin iddialarıyla örtüşen bazı deliller ortaya çıktı. Soruşturma kapsamında sanıklar yedi ay tutuklu kaldıktan sonra, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Atakan'ın ailesi, evlatlarının ölümünü aydınlatmak için Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katıldı.

Canlı yayında Gökhan'ın, Yeliz adında bir kadınla evlendiği, Yeliz'in iki yıllık evliyken doktor Erdal Bektaş ile sevgili olduğu konuşuldu.

Müge Anlı başladı: Mühendis Gökhan Atakan öldürüldü mü? Karpuz tarlasında suya atladım bayıldım!

Yeliz'in "Gökhan karpuzu yıkamak istedi. O sırada suya düştü ardından ben de suya atladım. Onu kurtaramadım. Çıkınca bayıldım" şeklinde ifade verdiği söylendi.

Müge Anlı hem Yeliz hem de sevgilisi Erdal'ın doktor olduğunu, bu yüzden otopside gerçeklerin ortaya çıkmasını engellemek için önce Gökhan'ı evde o nehrin suyunda boğup sonra nehre attıklarının iddia edildiğini açıkladı. O anlar canlı yayına böyle yansıdı…

Güncellenme Tarihi : 2.9.2024 14:49

İLGİLİ HABERLER