Gündem
  • 29.8.2024 11:01

Muslera neden 'canavara' dönüştü?

Daha düne kadar hem kendi taraftarlarının hem de rakip taraftarların yere göğe sığdıramadığı Muslera bir anda 'canavara' dönüştü. Sadece kötü oynamıyor. Agresiflikleri de tepki topluyor. Son Young Boys maçında yaptığı hareket ise korkunç. Peki Muslera neden bu hale geldi. Cevabı çok ilginç.

Galatasaray, Muslera'nın yerine kaleci arayışlarına geçtiğimiz sezon başlamıştı. Ocak ayında Erden Timur uzun süre Atalanta kalecisi Musso'nun peşinde koştu... hedef Arjantinli kaleciye imza attırmak, Muslera ile dönüşümlü oynamasıydı. Sezon sonunda da Uruguaylı kaleciye veda ederek, Musso ile yola devam etmekti.

OKAN BURUK DA İSTEMİYORDU

Bu planı sarı-kırmızılı ekibin teknik direktörü Okan Buruk da onayladı. Erden Timur'un Muslera'yı istememesinin asıl nedeni "Fatih Terim Fonu" adıyla bilinen dava yüzünden dengesinin tamamen bozulmasıydı. Davadan önce daha sevecen, daha sıcak, daha abi, daha kaptan olan Muslera dava sonrasında bambaşka bir insana dönüştü.

ERDEN TİMUR'LA MUSLERA KAVGA MI ETTİ?

Hatta o dönemde Muslera ile Erden Timur'un kavga ettiği iddiaları üzerinde de duruldu.

* Muslera fona parayı kaptırınca Erden Timur'dan çare bulunmasını istedi. Paraları kaptırdığı bankacının Galatasaray'ın sponsoru olan bankada çalıştığını söyledi. Buna güvendiğini söyledi.

TEKLİFİ CENK ERGÜN YAPTI

O dönemde Erden Timur üst üste bir kaç kez Muslera için, "son sezonu" ifadelerini kullandı. O dönemde Cenk Ergün, Timur'dan bağımsız Dursun Özbek'in talimatıyla Muslera'ya bir yıllık daha sözleşme teklif etti. Sonuçta Erden Timur gitti, Muslera ile sözleşme imzalandı. Bu günlere gelindi.

Güncellenme Tarihi : 29.8.2024 11:05

İLGİLİ HABERLER