Yaşam
  • 10.8.2023 12:32

Müslüman turistlere simsiyah kıyafetliler diye nefret kusmuştu! Sosyetik Arzu Sabancı siyah düşkünü çıktı

Sosyetenin gözde isimlerinden Arzu Sabancı, koronavirüs günlerde boğaz manzaralı evinden 'evde kal' çağrısı yapmış ve sosyal medyadan tepki çekmişti. Sabancı'nın iki oğlu Hacı ve Hakan Sabancı ile Nazlı Kayı'nın Miami'ye tatil gittikleri belirlenmişti.
Skandal kadın bu kez Müslüman turistlerden öcü gibi bahsetmesiyle gündeme geldi.
çarşaflı turistlere karşı ırkçı sözler kullanan Arzu Sabancı, “Şehrimizi işgal ettiler... Simsiyah kıyafetli turistler...” demişti.
Tepkiler gelince paylaşımını jet hızıyla silen Arzu Sabancı'nın kendisi siyah düşkünü çıktı. Arzu Sabancı'nın pek çok siyah kıyafeti bulunuyor.

Keşke adın eskisi gibi gelin adaylarınla anılsaydı!

Sosyetenin önde gelen isimlerinden Arzu Sabancı, bir skandala imza attı. Sosyal medya hesabından Türkiye'ye gelen turistleri hedef aldı. Paylaşımında nefret ve ırkçılık dolu ifadeler kullandı. "Şehrimizi işgal ettiler… Simsiyah kıyafetlilerle kaplı" diyen Arzu Sabancı'nın Müslüman turistleri hedef alan sözlerine tepki yağdı. Sosyetik isim bunun üzerine paylaşımını apar topar silmek zorunda kaldı. GÜNAYDIN köşe yazarı Ömer Karahan yazdı...

Müslüman turistlere nefret kusmustu! Keşke adın eskisi gibi gelin adaylarınla anılsaydı!

Yine üst perde yine hor görme... Maalesef bizim ülkemizde bu eşiği aşmakta çok zorlanıyoruz. Olmuyor, yapamıyoruz. Zenginliği başkalarının gözlerine sokmayı seviyor, kendimize ait olmayan emanet düşünceleri söyleyip farklı olacağımızı sanıyoruz. Ancak nafile, günün sonunda rezil olduğumuzla kalıyoruz.

Müslüman turistlere nefret kusmustu! Keşke adın eskisi gibi gelin adaylarınla anılsaydı! Arzu Sabancı... Sosyetenin bilinen bir ailesine mensup, tanınmış bir kişi...

Daha önceleri pandemi döneminde yalısından 'Evde Kal' paylaşımı yapıp tepki toplamıştı. Bunun benzeri birkaç hadisesi daha var Arzu Sabancı'nın.

Ancak bunlardan hiç ders çıkarmayan Arzu Hanım, son olarak Türkiye'ye gelen turistleri hedef aldı. Hem de üstüne hiç vazife olmazken...

"Şehrimizi işgal ettiler... Simsiyah kıyafetli turistler..." diyerek nefret ve ırkçılık dolu bir paylaşımla Müslüman turistleri hedef aldı Arzu Sabancı... Sonrasında gelen tepkiler ile çark edip apar topar yaptığı paylaşımı sosyal medyadan kaldırdı.
Müslüman turistlere nefret kusmustu! Keşke adın eskisi gibi gelin adaylarınla anılsaydı!

Ne kadar çirkin bir söylem, simsiyah kıyafetliler... Böyle bir nefret söylemini böyle bir isme yakıştıramadım doğrusu...Müslüman turistlere nefret kusmustu! Keşke adın eskisi gibi gelin adaylarınla anılsaydı!

Eskiden sadece gelin adayları ile ilgili konularda ismi anılırdı veya hazırladığı koleksiyonlarla adından söz ettirirdi... Müslüman turistlere nefret kusmustu! Keşke adın eskisi gibi gelin adaylarınla anılsaydı!

Keşke bu tip sevimsizlikler yerine eskide olduğu gibi kalsaydı...

Güncellenme Tarihi : 10.8.2023 13:08

İLGİLİ HABERLER