Spor
  • 21.10.2024 14:03

Mustafa Denizli : Fenerbahçe'nin işi çok zar

Tecrübeli teknik direktör Mustafa Denizli, 2-2 sona eren Samsunspor-Fenerbahçe maçını HT Spor'da yorumladı.

Samsunspor'a övgüler yağdıran Denizli, "Fenerbahçe iyi oynamıyor. Samsunspor da sezonun flaş ekibi. Kimse Samsunspor'dan bu çıkışı beklemiyordu. Hepimizi yanılttı diyebiliriz. 1 puanı Fenerbahçe aldı" dedi.

Fenerbahçe'nin ilerleyen haftalarda zor anlar yaşayabileceğini öne süren Mustafa Denizli, "Böyle giderse Fenerbahçe'nin işi çok zor. İkinci yarıda tam bir defans takımı. Bu büyük takım görüntüsü değil, böyle bir şey olmaz. Fenerbahçe ilerleyen haftalarda zor anlar geçirir" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe eleştirisini sürdüren Denizli, "Büyük takım maç kaybeder ama biz oyundan bahsediyoruz. Fenerbahçe bireysel hatalarla kazanmaz, eze eze maçı alır" şeklinde konuştu.

Öte yandan Mustafa Denizli, Fenerbahçe'nin Samsunspor performansının Manchester United maçında yetmeyeceğini belirtti.

Dzeko ve Tadic'in fiziksel olarak geride kaldığını aktaran Denizli, "Fiziksel mücadelenin bu kadar yüksek olduğu bir ligde takım arkadaşlarına nazaran daha eksikler. Bu üçlü bu sene Fenerbahçe'yi taşıyacak görüntü vermiyor. Fenerbahçe ya yeni bir yol bulacak ya da yeni bir yol yapacak" sözlerini sarf etti.

Mustafa Denizli son olarak Fenerbahçe tribünlerine değindi ve "Fenerbahçe tribünlerinde eski coşku yok. Bu takıma da negatif yansıyabilir" diyerek sözlerini noktaladı.

Güncellenme Tarihi : 21.10.2024 14:05

İLGİLİ HABERLER