Asayiş
  • 24.9.2024 12:19

Narin cinayetinde ahırda delil bulundu

Narin Güran cinayetinde şok gelişme: Ahırda delil bulundu!
Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Üçüncü kez ifadesini değiştiren Nevzat Bahtiyar'ın evinde ve ahırında yapılan aramalarda, soruşturmayı derinleştirecek yeni deliller bulunduğu iddia edildi.

Diyarbakır'da Bağlar ilçesi, Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’a kaybolduğu izlenimi verilen ve 19 gün sonra dere kenarında cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde yeni izler bulundu. TV100'ün haberine göre cesedi dere yatağına sakladığını itiraf eden Nevzat Bahtiyar'ın ifadeleri kapsamında yeni deliller bulunduğu öne sürüldü.

SORUŞTURMA DERİNLEŞTİ

Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturmada Nevzat Bahtiyar’ın ek ifadesinden sonra soruşturma genişletildi. Bahtiyar'ın evinde ve ahırında yeni deliller arandı. Arama sonuçlarında yeni bulgulara erişildi.

Narin'in cansız bedenini dereye gömmüştü! İtirafçı Nevzat Bahtiyar  tutuklandı - Yaşam Haberleri

 

BAHTİYAR'IN AHIRINDA 2 TANE İZMARİT BULUNDU

Gönderilen deliller arasında Bahtiyar'ın ahırında bulunan 2 izmarit de yer aldı. İzmaritlerde DNA'lar aranacak. İzmaritlerin kaç günlük olduğu da saptanacak. Öte yandan jandarma, Bahtiyar'ın evinde ve ahırında aralıksız olarak nöbet tutuyor.

Narin Güran cinayetinde son dakika: Kamera kayıtları tespit edildi, Bakan Tunç duyurdu

Diyarbakır'da vahşice boğularak öldürülen Narin Güran cinayetiyle ilgili yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olayla ilgili kamera kayıtlarının ele geçirildiğini ve detaylı incelemenin sürdüğünü açıkladı.

Türkiye, 8 yaşındaki minik Narin'in vahşice öldürülmesiyle sarsılırken, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan soruşturmayla ilgili yeni bir açıklama geldi. Tunç, soruşturmanın gizliliği nedeniyle kamuoyuna açıklanmayan önemli bilgilerin bulunduğunu ifade etti. En dikkat çeken gelişme ise cinayetle ilgili kamera kayıtlarının incelenmek üzere TUBİTAK'a gönderildiği oldu. Bakan Tunç, katillerin mutlaka yakalanacağını vurgulayarak, adaletin tecelli edeceğine dair kararlılığını yineledi.

Bakan Tunç'un gazetecilere yaptığı açıklama şu şekilde;

Geriye dönük HTS kayıtları inceleniyor. Soruşturma kapsamında 268 kişinin ifadesi alındı. Baz istasyonu tespitleri devam ediyor, tespit edilen kamera görüntüleri var. Bu kamera görüntüleri dün TÜBİTAK'a gönderildi! Hem ses hem de görüntü anlamında çalışma yapılıyor.
 

Kaynak: tv100

Güncellenme Tarihi : 24.9.2024 12:30

İLGİLİ HABERLER