Asayiş
  • 15.9.2024 10:20

Narin'i çuvala koyduklarında sağ mı idi?.. Kız henüz ölmemiş

Ürperten iki kelime: "Daha ölmemiş" diyen 15 yaşındaki zanlı tutuklandı
"Daha ölmemiş..." Bu sözleri 15 yaşındaki R.A.'nın Narin cinayetinin bir numaralı şüphelisi Salim Güran'a söylediği kesinleşti. Serbest bırakılan R.A. yeniden gözaltına alınarak "cinayete iştirak" suçlamasıyla tutuklandı.

R.A, Salim Güran'ın işçisi. Önce serbest bırakıldı. Önceki gece yeniden gözaltına alındı. Mahkeme kasten öldürme suçuna iştirakten tutukladı. Narin'in annesi, abisi ve cesedi saklayan Nevzat Bahtiyar da "cinayete iştirak"ten tutuklanmıştı. R.A. ile bu suçlamadan tutuklananların sayısı 4'e çıktı. Tutuklama gerekçesine rağmen R.A.'nın cinayetteki rolü netleşmedi. 

Hürriyet gazetesinden Musa Kesler'in haberine göre, R.A. telefonda Salim Güran'a "Henüz bende değil, daha ölmemiş" diyor. Bu sözler "Narin, R.A.'ya sağ mı teslim edildi?" sorusuna yol açtı. Savcılar ne demek istediğini sorunca R.A., "Hatırlamıyorum" dedi. Salim Güran ise "Kaçak elektrik almak için alet kullanıyordum. O aleti alması için R.A.'yı aramıştım" dedi. 

Kayıtlara göre R.A. ile Salim Güran, Narin'in kaybolduğu gün 6 kez görüştü. 

AMCAYI SIKIŞTIRAN DELİLLER 

Salim Güran'ın "Narin'in kaybolduğu gün hiç görmedim" dediği Nevzat Bahtiyar ile iki kez aynı yerde bulunduğu anlaşıldı. 

3 SAVCI SORGULADI 

Narin'in amcası Salim Güran'ın önceki gün yeniden ifadesi alındı. 3 savcının sorguladığı Güran, aracından çıkan Narin'in DNA'sı, cesedi saklayan itirafçı Nevzat Bahtiyar ile aynı yerde bulunduğunu gösteren HTS analizlerini bile reddetmeye kalkıştı. Somut delillere "Yanlış" ya da "Yalan" dedi.

ANNENİN DİŞ MODELİ ALINDI 

Narin'in annesi Yüksel Güran dün hastaneye götürülerek ağız ve diş modeli alındı. Elde edilecek veriler Adli Tıp'a gönderilecek. Narin'in abisi Enes Güran'ın kolunda iki ısırık izi bulunmuştu. Isırıklardan biri kendisine ait çıktı. İkinci ısırığın kime ait olduğu belirlenemedi. 

Güncellenme Tarihi : 15.9.2024 10:28

İLGİLİ HABERLER