Asayiş
  • 25.10.2024 14:20

Narin'in ölmeden önceki son görüntüleri

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölmeden 1 saat önceki görüntüleri ortaya çıktı.
Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe köyünde, 21 Ağustos günü kuran kursundan çıkıp evine giden Narin Güran'dan bir daha haber alınamadı.
Yapılan araştırmalar sonucu Narin'in cansız bedeni 8 Eylül'de yani 19 gün sonra bulundu. Tavşantepe köyüne 1.5 kilometre mesafedeki Eğertutmaz Deresi'nde cesedi bir çuval içinde üzeri büyük kaya parçasıyla kapatılmış halde bulunan Narin, korkunç bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.
Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan operasyonlarda, Narin cinayetinde anne Yüksel Güran'ın da aralarında olduğu 12 kişi tutuklandı.
Anne Yüksel, ağabey Enes ve amca Salim Güran ile cesedi gömen komşu Nevzat Bahtiyar hakkında hazırlanan iddianamede 4 kişiye ağırlaştırılmış müebbet hapsi istemiyle dava açıldı.

ÖLMEDEN ÖNCEKİ BİR SAATİ

! Önce yürüyerek kamera açısından kayboldu, sonra...
Okul kameraları tarafından kaydedilen kamerada, Narin önce kuzenlerini almaya gidiyor.

Son dakika: Narin’in ölmeden 1 saat önceki görüntüleri ortaya çıktı! Önce yürüyerek kamera açısından kayboldu, sonra...
Evde ve telefonla olmadıklarını görünce bu kez iki dakika sonra koşarak uzaklaşıyor. Bu görüntüler, Narin'i biri mi kovalıyor sorularını akıllara getirdi.

Güncellenme Tarihi : 25.10.2024 14:26

İLGİLİ HABERLER