Spor
  • 29.4.2023 00:13

Nenad Bjelica ilk transferini Fenerbahçe’den yapıyor!

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon tarihi bir şampiyonluğa imza atan Trabzonspor, yeni sezonda beklenmedik bir kırılma yaşadı. Abdullah Avcı yönetiminde beklentilerin oldukça altında kalan bordo-mavili ekip, tecrübeli çalıştırıcıyla yollarını ayırdı. Ligde zirveden de oldukça uzak kalan Trabzonspor'da yönetimin de değişmesiyle birlikte takımın başına Nenad Bjelica getirildi. Yeniden çıkış yakalamak isteyen Fırtına, bir yandan da transfer çalışmalarına hız verdi. Bu doğrultuda Trabzonspor'un, Fenerbahçe'den flaş bir transfere imza atabileceği konuşuluyor.

BJELICA VE ERTUĞRUL DOĞAN GÖRÜŞTÜ

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, takımın yeni teknik direktörü Nenad Bjelica ile bir zirve gerçekleştirdi.Böylelikle yeni transferler için bütçe hazırlanacak. Kısacası Bordo-Mavililer, Mayıs ve Haziran aylarını oldukça hareketli geçirecek.

MIHA ZAJC VE BORINI LİSTEDE

Miha Zajc, Fabio Borini gibi yıldızlar bunlardan sadece bazıları. Bjelica'nın okey vermesi halinde görüşmeler daha ciddi bir zeminde yapılacak.Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica'nın iki oyuncuya da onay vermesi bekleniyor.

Güncellenme Tarihi : 29.4.2023 00:20

İLGİLİ HABERLER