
Nihat Kahveci : Bu yaşta ben de Çağlar kadar oynarım
Nihat Kahveci, Fenerbahçeli yıldızı eleştiri yağmuruna tuttu: 3 maç sonra onun kadar oynarım
Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe, Net Global Sivasspor'u deplasmanda 3-1 mağlup etti. Kontraspor yorumcusu Nihat Kahveci, karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu. Kahveci, Fenerbahçeli yıldız için "3 maç sonra onun kadar oynarım" dedi.
İşte Nihat Kahveci'nin açıklamalarından öne çıkanlar…
“Fenerbahçe için ilk yarının özeti: Livakovic tuttu, Talisca attı.”
"TALISCA İŞTE BU!"
“Fenerbahçe için önemli bir maçtı. Trabzonspor maçında ikinci yarıdaki futbol, Talisca'nın üç golü... Bugün ilk yarıda sahada görmedik ama beklenilen Talisca. Talisca için 'Temposu yeterli mi?' yorumları yapılıyordu, Talisca bu ya! Beşiktaş'tayken geriye mi dönüyordu, takımın lideri miydi? Gelip kafayla tavana atıyordu, frikikten atıyordu vs vs.”
"KARAKTER ABİDESİ"
“Mourinho sabretmese, Tadic'in 2. golünü görebilir miydik? Mourinho Tadic'e güvendi, Tadic de karşılığını verdi. Devre arası çıkarsa, 'Neden çıkardı?' demezdik. Bu arada Tadic; eleştirildiği dönem, seyircinin ıslıkladığı dönem, ağzını hiç açmadı. Karakter abidesi!”
"İLK YARININ EN İYİSİ"
“Fenerbahçe'nin ilk yarıda en etkili ismi Maxi'ydi. Ataklar hep oradan geliyordu. Tadic'in ilk golünde bile Maxi vardı işin içinde.”
"3 MAÇ SONRA BENDEN STOPER OLUR"
“Bugün Çağlar'ın performansını beğenmedim. Manaj'a karşı çok zorlandı, gereksiz fauller yaptı. Çağlar gider sana maçı kazandırabilir ama kaybettirebilir de. Skriniar'ın yanına beni koy, benden de 3 maç sonra stoper olur.”
FENERBAHÇE'NİN PENALTI BEKLEDİĞİ POZİSYON
"Bana göre penaltı, çünkü ben orada teması görüyorum. Ben penaltı veririm."
Güncellenme Tarihi : 14.4.2025 13:21