Spor
  • 27.9.2024 10:11

Nihat Kahveci Fenerbahçe'yi yerden yere vurdu.. Mourinho Bu futbolu oynatmak için mi geldin?

UEFA Avrupa Ligi'nin ilk haftasında Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise'ı 2-1 mağlup etti. Mücadele sonrası Nihat Kahveci çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Eski Beşiktaşlı kahveci, Ajax-Beşiktaş maçını da değerlendirdi.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi ilk hafta maçında konuk ettiği Union Saint-Gilloise’yi 2-1 mağlup ederek turnuvaya 3 puanla başladı.

Mücadele sonrası Kontraspor'da değerlendirmelerde bulunan Nihat Kahveci, Mourinho'ya eleştiriler yaparken Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'ya da gönderme yaptı.

Nihat Kahveci'nin açıklamaları şu şekilde:

'BEN İZLERKEN YORULDUM' 
Allah, Fenerbahçe taraftarına sabır versin. Ben izlerken yoruldum. Hayatımda bu kadar kötü bir ilk yarı oynayan Fenerbahçe görmedim. İçeride oynuyorsun, reaksiyon bekliyorsun rakip seni boğuyor. Becao ile Çağlar iyi oynadı da skor geldi. Maçın kahramanı net şekilde Livakovic. Her maçta kalesinde iyi oynadı. Ben buradan yöneteyim, Fenerbahçe'yi daha iyi yönetirim. Adım Sebastian Kahveci olsa şu an Fenerbahçe'de net oynarım.

'MERT MÜLDÜR NE OLDU SANA BÖYLE'

En-Nesyri'ye yapılan faul net kırmızı karttı, doğru karar. Cengiz Ünder, sahada yoksun. Bari frikiği kaleyi tuttur. Mourinho, Kahveci sevmiyor. Hemen İrfan Can'ı oyundan aldı. Mert Müldür ne oldu sana böyle? Mourinho neden geldi? Tribünde izleyen taraftara yazık. Çok kötü oyuna rağmen tebrik ediyorum Fenerbahçe'yi. Bu kadar kötü oynayıp kazanmak başarıdır.

'BU FUTBOLU OYNATMAK İÇİN Mİ GELDİN?'

Bu futbolu oynatmak için mi geldin Mourinho? Ben çıldırıyorum, Fenerbahçelileri düşünemiyorum. Sinirden pancar gibi oldum. Bu kadar sinirlendiğim bir maç izlemedim. Liva, Becao ve Çağlar olmasa Fenerbahçe 3-1 veya 4-1 yenilirdi. Fred, iki maçtır kötü. Fred toparlamalı.

'NE KATKISI VAR?'

Youssef En-Nesyri, şu an yarı fiyatına geri verseler, kazancın olur derim. Ne katkısı var? Kaç maçtır performansı felaket. 20 milyon euroluk topçu diyoruz ama bu katkı olmaz. Osimhen de henüz gol atmadı ama her şeyin içinde kıyas olmaz.

'AL SANA İSTATİSTİK'

Şu maçın istatistiklerini Acun Ilıcalı'ya yollayalım, maç sonu açıklamasını yapsın. "İstatistiklerde çok öndeydik ve 2-1 kazandık" desin. Rakibin gol beklentisine bak bir de. Al sana istatistik.

 

Güncellenme Tarihi : 27.9.2024 10:15

İLGİLİ HABERLER