Spor
  • 26.8.2024 10:05

Nihat Kahveci : Gökhan ayağının yanındang eçen topa müdahale etmedi, akıl alır gibi değil

Süper Lig'de 3.hafta maçında Fenerbahçe, Rizespor deplasmanındaydı. Bir önceki hafta Göztepe deplasmanından 1 puanla dönen sarı-lacivertliler Rize'de 5-0 gibi çok net bir skorla, 3 puanı hanesine yazdırdı. Rizespor-Fenerbahçe maçı sonrası karşılaşmayı değerlendiren Nihat Kahveci, Rizespor'un kalecisi Gökhan Akkan'ı yerden yere vurdu. İşte detaylar.

GÖKHAN AKKAN SÖZLERİ

Rizespor kalecisi Gökhan Akkan'ın performansını Kontraspor YouTube'da yorumlayan Nihat Kahveci şu ifadeleri kullandı:

“Edin Dzeko'nun golünden önce İlhan Palut, Gökhan Akkan'ı oyundan alsa çok büyük bir iyilik yapmış olurdu. Hadi ilk golde 'sert vurdu, top döndü' falan derim ama ikinci golde Dzeko'nun sıfırdan uzak köşeye yerden vurduğu topta 10 cm ayağının dibinden geçiyor. Ne elle, ne de ayakla müdahalesi yapmamasını benim aklım almıyor. Ne düşündü hiç anlamadım, hiçbir refleks göstermedi. Bence orada maçı bitirdi.”

ŞİKE YAPTI DİYEMEM...

'ŞİKE YAPTI DİYEMEM...'

“Gökhan Akkan daha önce de hatalı goller yemişti. Bu tarz golleri yiyor. Bu kadar hatalı gol yenildiği bir maç hatırlamıyorum. En son Muslera'nın yedikleri vardı. Ama iki taneydi. Ben asla 'şike yaptı' falan demem. Yediği golleri değerlendiririm. Hatalı gol yemiştir. Bugün öyle bir niyet olduğunu düşünmüyorum”

 

YERİNDE OLMAK İSTEYEN YOKTUR

'YERİNDE OLMAK İSTEYEN YOKTUR'

"Şu an Gökhan Akkan'ın yerinde olmak isteyen bir kişi yoktur. Hayatının en talihsiz 90 dakikasını geçirdi. Buradan ona seslenmek istiyorum. Kaleci olmak isteyenlere yapılmayacak olan her şeyi gösterdin"

Güncellenme Tarihi : 26.8.2024 10:10

İLGİLİ HABERLER