Yaşam
  • 31.8.2004 00:40

NİKAH ŞAHİDİ OLAN CHP MİLLETVEKİLİ GELİN VE DAMADA ATATÜRK DEVRİM VE İNKİLAPLARINA BAĞLILIK YEMİNİ ETTİRDİ

CHP Gaziantep Milletvekili Ahmet Yılmazkaya, Bolu'da katıldığı bir düğünde, gelin ve damattan “Atatürk ilke ve inkılapları” na bağlı kalma sözü aldıktan sonra nikah şahidi oldu.


Bolu'da yayınlanan Yeni Hayat Gazetesi'nin Sahibi Latif Yıldız'ın kardeşi Mustafa Yıldız ve Filiz Şimşek'in düğün törenleri, Abant'ta bulunan Abant Palace Otel'in çim sahasında yapıldı.


Düğüne katılan yaklaşık 2 bin davetli için çim sahanın bulunduğu alana, oturma masaları ve sanatçılar için bir sahne hazırlandı.

-ŞARTLI NİKAH ŞAHİTLİĞİ-
Düğün töreninde Mustafa Yıldız ve Filiz Şimşek'in nikahları, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz tarafından kıyıldı. Nikahta Bolu Belediye Başkanı Yılmaz'ın nikah şahidi olarak imzasını istediği CHP Gaziantep Milletvekili Ahmet Yılmazkaya, nikah şahidi olmak için bir şartı olduğunu ifade ederek, “Nikah şahitliklerini yapacağım gelin ve damadın, evlendikten sonra yaşamları boyunca Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalacaklarına, doğacak çocuklarını bu düşünceyle yetiştireceklerine dair söz vermelerini istiyorum” dedi
Kısa süreli bir şaşkınlık yaşayan gelin ve damat misafirlerin huzurunda “Atatürk İlke ve İnkılapları” na bağlı kalacaklarına dair söz verdiler. Milletvekili Kaya, bu söz sonrasında gelin ve damadın nikah şahitliğini yaptı.

-İBRAHİM TATLISES, 1 SAAT KONSER VERDİ-
Düğün törenine katılan İbrahim Tatlıses de yaklaşık 1 saat süren konserinde düğüne katılan misafirlerle halay da çekti. Tatlıses, gazetecilere, “Yeni kasetim inanılmaz ilgi gördü. Müzik piyasasında önemli mesafe aldık. Tatlıses FM de Türkiye'nin ikinci en büyük radyosu oldu” dedi.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:50

İLGİLİ HABERLER