Yaşam
  • 6.9.2006 09:53

O DA CLUB 81 ÜYESİ VE PANİKTE..

Esra Balamir, sanal alemde ismini ve resmini kullanarak chat yapan kötü niyetli kişiler yüzünden panikte.



* Uzun zamandır teşhis konulamayan hastalığıyla uğraşan Esra Balamir'in bu yetmezmiş gibi başı şimdi de internet ortamında kendi adını kullanan şahıslarla büyük belada. Hasta olduğu için vaktinin çoğunu evde internet başında geçiren Balamir'in dünyası, www.xuqa.com adlı internet sitesinde kendi adını ve resmini taşıyan birçok kişinin olduğunu tespit etmesiyle kararmış durumda.

* Esra, "Clup81'e üyeyim. Burada olan kişi benim. Ama başka internet siteleri de resmimi koymuşlar" derken duyduğu paniği gizleyemiyor. Balamir'in en çok korktuğu ise manken Yüksel Ak'ın başına gelenleri kendisinin de yaşayabileceği ihtimali. "Adımı kullanıp kötü şeyler yapılabilir ya da iş adamları tuzağa düşürülebilir" diyen Balamir, ne yapacağını şaşırmış durumda.

* Benim adımı ve resmimi taşıyan sitelerde Esra Balamir'le konuştuğunu düşünen kişiler dikkatli olsun. Ve kesinlikle tuzağa düşmesin" diyen Esra, son dönemde özellikle bazı chat sitelerinin çarpık ilişkiler ve sahte isimlerle dolu olduğunu söylüyor. Balamir son olarak "Herkes çok dikkatli olsun. Okul dönemi başlıyor" diyerek ailelere gözlerini dört açmaları konusunda ciddi uyarılarda bulunuyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 03:41

İLGİLİ HABERLER