Spor
  • 12.10.2024 19:02

Okan Buruk emri verdi ve Nijeryalı için karar çıktı: Gündem oldu…

Galatasaray Nijeryalı yıldızını saklayabilir. Hafif bir sakatlığı bulunan Osimhen'in, Beşiktaş derbisi öncesinde riske edilmeyebileceği öğrenildi. Nijeryalı forvetin Antalyaspor ve Elfsborg mücadelelerinde kulübede bulunabileceği öğrenildi.
  
Galatasaray, milli aradan sonra Antalyaspor deplasmanına çıkacak. 23 Ekim'de ise Avrupa Ligi'nde Elfsborg konuk edilecek. Sarı-Kırmızılılar, 28 Ekim'deki Beşiktaş derbisi öncesinde Osimhen'i iki maçta da kullanmayabilir. Oyuncu büyük ihtimalle riske edilmeyecek.
  
Forma giydiği maçlarda hem takım savunmasına hem de ofans gücüne büyük katkılar sağlayan 25 yaşındaki dünya yıldızı, Beşiktaş'la içeride oynanacak karşılaşmada en büyük koz olacak. Teknik direktör Okan Buruk, zorlü fikstür gereği kendisini saklamayı planlıyor. Napoli'den kiralanan futbolcu, kısa süre içinde alışma sürecini atlatmıştı.
  
Osimhen için Napoli, sezon sonuna kadar Galatasaray'da kalması yönünde anlaşmıştı. Ancak Avrupa'dan birçok kulüp, Nijeryalı golcü için sıraya girdi. Özellikle İngiliz ekibi Chelsea’nin 81 milyon euro'luk bir teklif paketiyle İtalyan ekibinin kapısını çalacağı haberleri çıktı. Böyle bir durumda sarı-kırmızılıların da küçük de olsa bir pay alacağı iddia edildi. Ancak şu ana kadar resmi bir teklifin ortaya çıkmadığı, Aralık ayında görüşmelerin somutlaşacağı belirtiliyor.
  
Galatasaray taraftarının çok sevdiği Osimhen de kulübe çok çabuk alıştı. Çok mutlu olduğunu, İstanbul'da yaşamaya devam etmek istediği de biliniyor. Sarı-kırmızılı yönetimin de ciddi bir sponsor desteği bularak Osimhen'i kadroda tutma ihtimalini masaya yatırdığı da gelen haberler arasında.

Güncellenme Tarihi : 12.10.2024 19:03

İLGİLİ HABERLER