Spor
  • 6.10.2024 23:09

Okan Buruk: İnsanlar bizi robot gibi görüyorlar

Galatasaray'ın 1-0 kazandığı maçın ardından Okan Buruk, "Rakiplerimizle arayı açmaya çalışıyoruz. 22 günde 7 maç oynadık. İnsanlar bizi robot gibi görüyor." ifadelerini kullandı.

Süper Lig'in 8. haftasında lider Galatasaray, evinde Alanyaspor'u ağırladı.

Sarı-kırmızılılar, mücadeleden 1-0 ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

Maçın ardından sarı-kırmızılıların teknik patronu Okan Buruk, açıklamalarda bulundu.

"HAKEM FAUL VERMEDİ"

Buruk açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

Futbol heyecan, yaşadığımız trajediler de var. Yaşadığımız şiddete herkesin tepki vermesi lazım. Hepimiz kendi adına her şeyini ortaya koymalı. Her gün daha kötü olaylar yaşıyoruz. İnşallah bunlar biter.

Son dakika faul olarak gördük, hakemin faul vermediği pozisyon en net pozisyon. Bu standartta çok faul verdi, ceza sahasındaki hareket faul gibi gözüktü. Onu Alanyaspor'un net pozisyonu olarak sayabiliriz. Pozisyonu izlemedim henüz.

“İNSANLAR BİZİ ROBOT OLARAK GÖRÜYOR”

Liderdik, lider devam ediyoruz. Rakiplerimizle arayı açmaya çalışıyoruz. 22 günde 7 maç oynadık. İnsanlar bizi robot gibi görüyor. Avrupa'da çok fazla sakatlık olmaya başladı. Oyuncuların dinlenmesi lazım. Oyunculara çok yükleniyoruz. 7 maçlık zor seriyi kazanarak bitirdik. İyi oyunculardan oluşan iyi bir takımız. Kazanarak devam edeceğiz.

“KAYBETME LÜKSÜMÜZ YOK”

Galatasaray şampiyonluk için, 5. yıldız için en önde gidiyor.

Berabere kalma ve kaybetme lüksünüz yok! Avrupa'da da her maçı kazanmak zorundasınız. Kasımpaşa, Alanyaspor onlar da oynamaya ve sonuç almaya çalıştı. Kalite arttıkça, lig daha zevkli olacak. Yorgunluk da ortaya çıkabiliyor. Ancak oyuncularımın performansından mutluyum.

Güncellenme Tarihi : 6.10.2024 23:11

İLGİLİ HABERLER