Asayiş
  • 20.7.2024 14:33

Önce Kaza Yaptı Sonra Çevreye Ve Kalbine Sıktı

Antalya'da Şok Olay! Önce Kaza Yaptı Sonra Çevreye Ve Kalbine Sıktı

Antalya'nın Kepez ilçesinde akşam saatlerinde yaşanan olay, büyük bir endişeye yol açtı. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen 51 yaşındaki Halil İbrahim A., 07 AVK 594 plakalı kamyoneti ile başka bir araca çarptıktan sonra kaçmaya başladı.

Antalya'nın Kepez ilçesinde akşam saatlerinde yaşanan olay, büyük bir endişeye yol açtı. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen 51 yaşındaki Halil İbrahim A., 07 AVK 594 plakalı kamyoneti ile başka bir araca çarptıktan sonra kaçmaya başladı. Olay, dün akşam saat 19.00 sıralarında, Yenidoğan Mahallesi 3093. Sokak'ta meydana geldi. Halil İbrahim A., kaza sonrası aracını park ederek pompalı tüfekle etrafa ateş açmaya başladı.

Polis ve Sağlık Ekiplerinin Müdahalesi

Çevredeki vatandaşların ve polis ekiplerinin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis, özel harekât polisi ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, Halil İbrahim A.'yı ikna etmeye çalıştı. Ancak, sürücü kamyonet içinde bulunduğu sırada pompalı tüfeğiyle göğsüne ateş ederek ağır yaralandı. Sağlık ekiplerinin olay yerine gelerek yaptığı ilk müdahaleye rağmen, Halil İbrahim A. hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ailevi ve Psikolojik Sorunlar

Halil İbrahim A'nın geçen yıl oğlunun trafik kazası geçirdiği ve bu durumun ardından bunalıma girdiği öğrenildi. Olayın ardından vatandaşlar, yaşananları evlerinin balkonlarından izleyip cep telefonlarıyla kayda aldı.

Olayın Ardındaki Detaylar

Yaşanan bu trajik olay, Antalya'da geniş yankı uyandırdı. Psikolojik sorunları olduğu belirtilen Halil İbrahim A.'nın yaşadığı zorlu süreç, olayın nedenleri hakkında daha fazla bilgi edinilmesini gerektiriyor. Olayla ilgili polis ve sağlık ekiplerinin detaylı soruşturması sürüyor.

KAYNAK: İHA

Güncellenme Tarihi : 20.7.2024 19:18

İLGİLİ HABERLER