Spor
  • 5.9.2024 10:28

Onuachu, Süper Lig'e geri dönüyor!

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor'da gösterdiği performansla adından söz ettiren ve bordo-mavili taraftarın sevgilisi haline gelen Paul Onuachu yeniden Süper Lig'e geri dönmeye hazırlanıyor. Trabzonspor'un aylardır görüşmelerde bulunduğu Paul Onuachu ile anlaşmaya varılamadı. Nijeryalı yıldızın kulübü Southampton'ın Süper Lig'de sürpriz bir takımla anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Trendyol Süper Lig'de bu sezon 2 maçta henüz gol atamayan Trabzonspor'a Paul Onuachu'dan kötü haber geldi.Geride bıraktığımız sezonda Bordo-Mavili takımla attığı gollerle dikkat çeken Nijeryalı yıldızın Süper Lig'de başka bir takımla anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Trabzonspor, uzun süredir görüşmelerde bulunduğu Paul Onuachu transferini bitiremedi.Nijeryalı golcüyü ikna eden fakat kulübü Southampton engelini geçemeyen bordo-mavili yönetim bu transferden çekildi.

ONUACHU SÜPER LİG'E DÖNÜYOR

Fırtına'nın çok istediği 30 yaşındaki futbolcu, Avrupa'da transfer döneminin bitmesinin ardından rotayı yeniden Süper Lig'e çevirdi.Premier Lig ekibi Southampton'ın sezon başında 15 milyon Euro bonservis istediği Onuachu'nun bir sezon daha kariyerine Süper Lig'de devam edeceği iddia edildi.

GÖZTEPE, ONUACHU'YU KADROSUNA KATMAYA ÇOK YAKIN

Süper Lig'in yeni ekibi Göztepe, 13 Eylül tarihinde sona erecek yaz transfer dönemi öncesinde yıldız golcü Paul Onuachu'yu kadrosuna dahil etmek için girişimlere başladı.

Güncellenme Tarihi : 5.9.2024 10:33

İLGİLİ HABERLER