Spor
  • 23.10.2024 13:56

Osayi-Samuel krizine çözüm bulundu

Oosterwolde'nin sakatlığı sonrasında Fenerbahçe devre arasında sol bek transferi yapacak. Aynı zamanda mukavele yenilemeye yanaşmayan Osayi-Samuel'in de ezeli rakiplere gitmemesi için ara transferde gönderilebileceği konuşuluyor. Bu durumda sağ bek de gerekecek...

Fenerbahçe, Oosterwolde'nin talihsiz sakatlığının ardından devre arasında mecburen sol bek takviyesi yapacak. Mukavelesi sezon sonunda bitecek olan Osayi-Samuel'le ilgili de ciddi bir kriz yaşanıyor. Çünkü oyuncu, yeni sözleşme tekliflerine sıcak bakmıyor. Anlaşmaya yanaşmıyor. İstediği rakamı yönetim kabul etmiyor. Jose Mourinho'nun son raporuna göre hareket edilecek. Başkan Ali Koç da devre arasını bekleme talimatı verdi.


GALATASARAY'A GİTMESİNE ENGEL OLUNACAK

Yönetimin, Nijeryalı futbolcunun tavrını değiştirmemesi halinde onu kış aylarında elden çıkarması bekleniyor. Düşük bir bedelle de olsa satışı düşünülüyor. Çünkü oyuncu mukavele yenilemez ve sezonu burada tamamlarsa, ezeli rakiplere bedelsiz şekilde imza atabilir. Devre arası satılırsa, bu tehlikenin önüne geçilecek.

ALİ KOÇ'UN TAVRI NET

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un tavrı ise belli; şampiyon olunmazsa sözleşmesi biten herkesle yollar ayrılacak. Sezon sonu kadroda büyük kıyım olacak. bol sıfırlı yeni mukavele isteyen bunu hakedecek. Önce şampiyon olunacak. Sonra masaya oturulacak.

Güncellenme Tarihi : 23.10.2024 13:58

İLGİLİ HABERLER