Spor
  • 24.9.2024 12:09

Osihmen ca Sallali PAOK maçında yok

Galatasaray’ın PAOK maçına yönelik son antrenmanı bugün saat 18.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleşecek. Bu idmanın ilk 15 dakikası basına açık olacak. Antrenman öncesi saat 17.00’de teknik direktör Okan Buruk ve bir futbolcusu basın toplantısına katılacak. PAOK’un ilk 15 dakikası basına açık son idmanı ise Selanik’teki Toumba Stadı’nda saat 10.00’da yapılacak. Teknik direktör Razvan Lucescu’nun basın toplantısı saat 20.00’de Rams Park’ta gerçekleşecek.

OSIMHEN DİNLENECEK

OSIMHEN DİNLENECEK

Aslan’ın hocası Okan Buruk, başta Osimhen olmak üzere bazı yıldızlarını PAOK karşısında dinlendirmeyi düşünüyor. Sarı-Kırmızılı ekipte Osimhen’in yerine ileri uçta Batshuayi’nin görev yapması bekleniyor. Sakatlıktan dönen ve tam anlamıyla hazır olmayan Icardi’nin ise ikinci yarıda süre alması planlanıyor. Sol bekte de Jakobs’un yerine Berkan’ın oynaması, sağ bekte ise son dönemde çok fazla efor harcayan Kaan’ın yerine Jelert’in ilk 11’de olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Sallai ise UEFA listesinde yer almadığı için yarın görev yapamayacak.

MUSLERANIN CEZASI VAR

MUSLERA'NIN CEZASI VAR

Young Boys rövanşında gördüğü kırmızı kart nedeniyle UEFA’dan 3 maç men cezası alan Muslera da yarınki karşılaşmada görev yapamayacak. Tecrübeli eldivenin yerine Günay eldivenleri teslim alacak. Okan hocanın orta sahanın merkezinde de değişiklik yapmayı planladığı ve Kerem Demirbay’ı ilk 11’de kullanacağı gelen haberler arasında.

Güncellenme Tarihi : 24.9.2024 12:10

İLGİLİ HABERLER