Yaşam
  • 17.10.2024 09:18

Otelin balkonundan düştü: One Direction'ın yıldızı Liam Payne 31 yaşında hayatını kaybetti

İngiliz erkek grubunun eski bir üyesi olan Payne, 31 yaşında Buenos Aires'teki bir otelin üçüncü katından düşerek hayatını kaybetti. Yerel polis tarafından cansız bulundu ve uyuşturucu veya alkolün etkisi altında olduğundan şüphelenildi.
"One Direction" adlı erkek grubunun eski bir üyesi olan Liam Payne, Arjantin'in Buenos Aires kentinde bir otelin balkonunun üçüncü katından düşerek bu gece (Çarşamba ve Perşembe günleri arasında) 31 yaşında öldü. Bir adamın saldırgan davrandığı ihbarı üzerine yerel polisin kaldığı otele gelmesi üzerine Payne, uyuşturucu ya da alkolün etkisi altında olduğundan şüphelenilerek cansız halde bulundu.

Payne, Arjantin'deyken 2 Ekim'de eski grup arkadaşı Niall Horne'un konserine katıldı. Payne uyuşturucu bağımlılığı hakkında kamuoyuna konuştu ve hatta 2023'te yaklaşık altı ay rehabilitasyonda kaldı.


Payne, İngiltere'nin West Midlands bölgesindeki Wolverhampton şehrinde doğdu ve üç erkek kardeşin en küçüğüdür. Müzik teknolojisi eğitimi aldığı Wolverhampton College'dan mezun oldu. Yaklaşık iki ay önce 31. yaş gününü kutladı. Payne ve eski ortağı şarkıcı Cheryl Cole, 2017 yılında birlikte bir oğul dünyaya getirdi.

Londra Olimpiyatları'nın kapanış töreninde One Direction

"One Direction" grubu, 2012 | Fotoğraf: Reuters

Belirtildiği gibi Payne, ünlü İngiliz erkek grubu "One Direction"ın bir üyesi olarak biliniyordu. Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomlinson ve Horne'un da yer aldığı grup, ilk olarak 2010 yılında "X Factor" adlı realite şovunun bir parçası olarak kuruldu.

Güncellenme Tarihi : 17.10.2024 09:22

İLGİLİ HABERLER