Gündem
  • 13.10.2024 15:47

Özgür Özel'den CHP'nin adayı kim olacak sorusuna cevap

Sık sık erken seçim çağrılarını yineleyen Özgür Özel, Cumhurbaşkanlığı adayı için partisinden Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş'ın öne çıktığını vurgulayarak, adayın aslan gibi bir CHP'li olacağını söyledi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün Muğla'da partisinin İl Başkanları Toplantısı'na katıldı.

Toplantıda konuşma yapmak için partililerin ve kameraların karşısına geçen Özel, uzun süredir CHP'nin gündemini meşgul eden Cumhurbaşkanı adayı tartışmalarına da değindi.

İlk olarak erken seçim çağrısında bulunan Özgür Özel, daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın isimlerini zikrederek şu ifadeleri kullandı;

“ADAY SORUNUMUZ YOK”

Biz Ekrem Başkanımızla, Mansur Başkanımızla övünç duyuyoruz ama ikisinin de ortak ifadesi de şu: Bu bir tuzak, bizi erkenden aday tartışmasına çekmek, Türkiye'nin gündemini örtmek, kendi içlerindeki çatlakları ve çaresizlikleri gizlemek istiyorlar. Bizim bir aday sorunumuz yok

“PARTİMİZİN ADAYI ASLAN GİBİ BİR CHP'Lİ”

Bugüne kadar herkes konuşuyor, CHP'nin adayı kim diye. CHP'nin adayı aslan gibi bir Cumhuriyet Halk Partili. Peki AK Parti'nin adayı kim? Moral motivasyon yüksek anketlerde birinci partiyiz. Yayınlanan 9 anketin 8'inde CHP 1'inci parti. Böyle bir partinin aday sorunu olmaz. Ama Türkiye'nin önemli büyükşehirlerini CHP'den alamamış hatta vermiş, CHP'nin aldığı seçimin mağlubuna aday bulmak zor olacak.

Güncellenme Tarihi : 13.10.2024 16:21

İLGİLİ HABERLER