Yaşam
  • 23.6.2021 13:04

Özlem Yıldız'ın eski kocası hayvan ticaretine başladı

Bir zamanlar armatörlük yapan Sinan Serter, sunucu Özlem Yıldız ile yaşadığı beraberlik ve evlilikle sık sık gündeme geliyordu. 2005 yılında nikah masasına oturan Sinan Serter ile Özlem Yıldız, 3 Ekim 2013 tarihinde boşanmıştı. Bir dönem yaşadığı maddi krizle de haberlere konu olan Sinan Serter, son işiyle herkesi şaşırttı.

GÜNAYDIN yazarı Bülent Cankurt, Sinan Serter'in sosyal medyada evcil hayvan ticaretine başladığını açıkladı! İşte detaylar...

Sunucu Özlem Yıldız'ın 2013'te boşandığı eski eşi Sinan Serter, öyle bir ticarete başlamış ki, şaştım kaldım!

Ezgi Mola, Derin Mermerci ve Pınar Sabancı'nın da aralarından olduğu yüzlerce hayvansever, hayvan ticaretinin durması için her fırsatta çağrı yaparken; Sinan Serter, sosyal medyada evcil hayvan ticaretine başlamış. Evet, yanlış okumadınız…

2009 yılında maddi sıkıntıya girene kadar çok şaşalı bir hayat süren Sinan Serter, Instagram'da 'modenass' adıyla açtığı hesabında resmen hayvan ticareti yapıyor.

Hesabından cins cins köpeklerin fotoğraflarını paylaşan Serter, altlarına fiyatlarını yazmamış ama köpekleri 3-5 bin Euro arasında sattığı konuşuluyor.

Siz siz olun, sokakta yaşayan kedi ve köpekler için çırpınan ve onları sahiplendirmeye çalışan gerçek hayvanseverlere kulak verin.

 

 

Güncellenme Tarihi : 23.6.2021 13:12

İLGİLİ HABERLER