Dünya
  • 28.3.2024 10:32

Parasız kalan Trump incil satmaya başladı

Trump, artan yasal faturalarla karşı karşıya kaldığı için 'Tanrı ABD'yi Korusun' İncillerini 59,99 dolara satıyor

Eski Başkan Donald Trump, Beyaz Saray'a dönmek için koşarken şimdi de İncil satıyor.

Bu ayın başında muhtemel Cumhuriyetçi aday olan Trump, Salı günü Truth Social platformunda destekçilerini country şarkıcısı Lee Greenwood'un vatansever baladından ilham alan "Tanrı ABD'yi Korusun" İncil'ini satın almaya çağıran bir video yayınladı. 
Trump her mitinginde şarkıyla sahneye çıkıyor ve etkinliklerde Greenwood'la birlikte yer alıyor.

Trump Endorses $60 Bible After Comparing Himself to Jesus

“Kutsal Haftanız Kutlu Olsun! Haydi Amerika'nın Tekrar Dua Etmesini Sağlayalım. Kutsal Cuma ve Paskalya'ya yaklaşırken, sizi Tanrı ABD'yi Korusun İncili'nin bir kopyasını almaya teşvik ediyorum," diye yazan Trump, destekçilerini kitabı 59,99 dolara satan bir web sitesine yönlendirdi.

Bu çaba, Trump'ın bir dizi hukuki suçlamanın yanı sıra dört suç duyurusuyla mücadele ederken, artan yasal faturalar nedeniyle ciddi bir para sıkıntısıyla karşı karşıya kaldığı bir dönemde ortaya çıkıyor. 

Bible Predicts Trump Fall (STILL HERE): Zarley, Kermit: 9781735259123:  Amazon.com: Books
Trump Pazartesi günü , New York temyiz mahkemesinin, 10 gün içinde 175 milyon dolar yatırması halinde, sivil dolandırıcılık kararının ardından borcunun 454 milyon dolardan fazlasını tahsil etmeyi ertelemeyi kabul etmesiyle ertelendi . 
Trump, Trump'ı cinsel saldırıyla suçlayan yazar E. Jean Carroll'un açtığı hakaret davalarıyla bağlantılı olarak zaten 92 milyon dolarlık bir kefalet ödedi .

“Tüm Amerikalıların evlerinde bir İncil'e ihtiyacı var ve bende de çok var. Bu benim en sevdiğim kitap," dedi Trump Truth Social'da yayınlanan videoda. “Bu İncil'i almanızı desteklemekten ve cesaretlendirmekten gurur duyuyorum. Amerika'nın yeniden dua etmesini sağlamalıyız."

Satirical byzantine icon of donald trump with a bible on Craiyon

Kendisini "Başkan Trump tarafından onaylanan tek İncil" olarak ilan ediyor! yeni girişimin web sitesi onu "büyük harfli" ve "sizi her yerde, her zaman Tanrı'nın Sözünü keşfetmeye davet eden" "ince tasarımlı" "Okuması kolay" olarak adlandırıyor.

King James Versiyonu çevirisinin yanı sıra, ABD Anayasası, Haklar Bildirgesi, Bağımsızlık Bildirgesi ve Bağlılık Yemini'nin kopyalarının yanı sıra ünlü Greenwood şarkısının el yazısıyla yazılmış korosunu da içeriyor.

İncil, Trump'ın kampanya sırasında izlediği en son ticari girişimdir.

Geçtiğimiz ay, Philadelphia'daki Sneaker Con'da 399 dolarlık altın rengi "Never Surrender High-Tops" da dahil olmak üzere Trump markalı yeni spor ayakkabı serisinin tanıtımını yaptı . 
Ayakkabıların arkasındaki girişim olan 45Footwear, aynı zamanda Trump markalı diğer ayakkabıları, kolonyayı ve parfümü de satıyor.

Trump ayrıca NFT'lerle veya değiştirilemez tokenlarla da uğraştı ve geçen yıl kendisini astronot, kovboy ve süper kahraman gibi karikatür benzeri görüntülerle tasvir eden bir dizi dijital ticaret kartından 100.000 ila 1 milyon dolar arasında kazanç elde ettiğini bildirdi .

Trump'ın sözcüsü ve Tanrı ABD'yi Korusun İncil, Trump'ın lisans anlaşması için ne kadar ödendiği veya her kitap satışından ne kadar kazanacağı hakkındaki sorulara hemen yanıt vermedi.

Üç kez evli olan eski realite TV yıldızının, İsa'nın İncillerde benimsediği öğretilerle çoğu zaman çelişen uzun bir davranış geçmişi olmasına rağmen, Trump , en ateşli destekçileri arasında yer alan beyaz Evanjelik Hıristiyanlar arasında son derece popüler olmaya devam ediyor.

2016'da yarışırken Trump, Liberty Üniversitesi'nde standart "İkinci Korintliler" yerine "İki Korintliler"den alıntı yaparak kaşlarını kaldırdı.

2015 yılında Bloomberg Politics ile yaptığı röportajda en sevdiği İncil ayetini paylaşması istendiğinde itiraz etti.

"Bu konuya girmek istemem. Çünkü bana göre bu çok kişisel” dedi. "İncil benim için çok şey ifade ediyor ama ayrıntılara girmek istemiyorum."

Başkan olduğu sırada, kolluk kuvvetleri ırkçı adalet protestocularını agresif bir şekilde Beyaz Saray yakınındaki bir parktan uzaklaştırdı ve Trump'ın yakınlardaki St. John's Kilisesi'ne yürümesine izin verdi ve burada tek başına durup bir İncil kaldırdı. Sahne o sırada Washington Piskoposluk Piskoposluğu piskoposu tarafından kınanmıştı .

Trump, göreve aday olmadan önce dondurulmuş bifteklerden votkaya ve daha sonra dolandırıcılık nedeniyle dava edilen Trump Üniversitesi adlı bir girişime kadar her şeyi sattığı meşhurdu .

Güncellenme Tarihi : 28.3.2024 10:41

İLGİLİ HABERLER