Gündem
  • 28.3.2024 21:30

Peskov: Crocus City’e düzenlenen terör saldırısının resmi versiyonu henüz açıklamadık

Ruslar yakaladığı töröristleri anasından doğduğuna pişman ediyor. Bütün gayret emri veren kişiyi ve onun arkasındaki ülkeyi ortaya çıkarmak.
İşkence o derece şiddetli ki teröristlerden birisi şuurunu kaybetti.. 

Komaya giren bu terörist kendine gelir gelmez hemen tekrar sorguya alınıyor. Diğerlerine kulağı yedirildi, elektrikle cinsel organlarına elektrik verilerek hadım edildi. Liderleri olduğu sanılan teröristin dişleri tek tek kelpetenle çekiliyor.
Bu ortamda kremlin'den bir açıklama geldi.

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Crocus City’e düzenlenen terör saldırısına ilişkin resmi versiyonunun henüz açıklanmadığını, bunun beklenmesi gerektiğini belirtti.

Rus basınına konuşan Kremlin Sözcüsü Peskov, istihbarat servislerinin Crocus City’deki suçun bir versiyonunu üzerinde durmak için çalıştıklarını vurguladı.

Peskov, ABD'nin Crocus City’deki terör saldırısının failleriyle ilgili bir versiyonu şimdiden duyurmasının her şeyden önce garip olduğunu, bunun da dikkatleri başka yöne çekmek istedikleri anlamına geldiğini kaydetti.

Terör saldırısına ilişkin soruşturmanın nihai sonucu beklenmeli

Peskov, terör saldırısına ilişkin istihbarat servisleri ve soruşturma birimlerinin nihai sonuca varıncaya kadar sabırlı olunması ve beklenmesi gerektiğini belirterek, “Biraz sabırlı olmalıyız ve soruşturma birimlerimiz ile özel servislerimiz olgulara dayanarak nihai sonuçlara ulaşana kadar beklemeliyiz" dedi.

Güncellenme Tarihi : 28.3.2024 22:44

İLGİLİ HABERLER