Asayiş
  • 5.7.2004 00:07

POLİSİN 2.5 YAŞINDAKİ OĞLU KAÇIRILDI...

ŞEYDA BURCU İKİZ
İZMİR - İzmir'de Devlet Güvenlik Mahkemesi (DGM) Polis Karakolu'nda görevli 18 yıllık polis memuru Huzufe Biçer'in 2.5 yaşındaki oğlu Yusuf Emre Biçer, kimliği belirsiz kişilerce kaçırıldı. Küçük çocuğun çingeneler tarafından kaçırılmış olabileceği iddia edildi.


Olay, Buca İlçesi 684/17 Sokak'ta bugün saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, DGM Polis Karakolu'nda görev yapan 14 yıllık eşi Huzufe Biçer'le (41) bir süredir ayrı yaşayan Reyhan Biçer (33), küçük oğlu Yusuf Emre Biçer'i de alarak babasının evine geldi. İçeride annesi, babası ve büyük oğlu Yunus Emre Biçer'le (14) oturan genç kadının küçük oğlu, dışarıda arkadaşlarıyla oyun oynamaya başladı. Küçük çocuk bir süre sonra ortadan kayboldu. Oğlunun kaybolmasından yaklaşık 1 saat sonra haberi olduğunu belirten Reyhan Biçer, "Komşular kırmızı etekli, sarışın ve muhtemelen çingene olan bir kadının, küçük bir çocuğu alarak gittiğini haber verdi.

Kendi çocuğum olduğuna ihtimal vermedim ancak çocuğun yalınayak olduğunu söylediklerinde aklım başıma geldi, çünkü benim oğlum da dışarıya yalınayak çıkmıştı. Sonra çocuğumu aradım ama bulamadım" diye konuştu.


Çocuğunun kaçırıldığından meslektaşları vasıtasıyla haberdar olan Huzufe Biçer ise, eşinin küçük oğlunu da alarak babasının evine geldiğini, kendisinin de dışarıda alışveriş yapmakta olduğunu ifade etti. Huzufe Biçer, "Benim hiç bir şeyden haberim yoktu. Arkadaşlar arayarak oğlumun kaçırıldığını bildirdi. Hiç kimseden şüphelenmiyorum, oğlumu kimin niye kaçıracağı hakkında fikrim yok" dedi.


Sarışın, mavi gözlü ve üzerinde sarı tişört olan 2.5 yaşındaki Yusuf Emre'nin bulunması için operasyon başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:30

İLGİLİ HABERLER