Spor
  • 24.4.2024 15:17

Premier Lig'de 2 takım arkadaşı futbolcu tecavüzden tutuklandı

Tecavüz soruşturmasında tutuklanan 19 yaşındaki iki Premier Lig yıldızı 'kulüpleri tarafından uzaklaştırıldı'

Her ikisi de 19 yaşında olan isimsiz iki futbolcu aynı kulüpten ve hafta sonu mağdur olduğu iddia edilen kişinin polise ihbarda bulunmasının ardından tutuklandı.

19 yaşındaki bir oyuncunun, sahayı terk ettikten sonra resmen tutuklanmadan önce, kulüp stadyumunda saldırı ve tecavüze yardım ve yataklık etme şüphesiyle polis tarafından görüşüldüğü bildirildi.

Gece boyunca gözaltına alındı ​​ve daha sonra polis tarafından ihtiyati olarak sorguya çekildi.

Yine 19 yaşında olan diğer oyuncu ise ertesi gün tutuklandı ve daha sonra tecavüz şüphesiyle polis memurları tarafından sorguya çekildi.

İngiltere Premier Lig'de takım arkadaşı olan 2 futbolcu, polise yapılan tecavüz ihbarının ardından tutuklandı. Sorguya çekilen 2 futbolcu kefaletle serbest bırakıldı.
İngiltere Premier Lig'de forma giyen 2 futbolcu tecavüzden tutuklandı. Takım arkadaşı olduğu aktarılan söz konusu 2 futbolcu, sorgusunun ardından kefaletle serbest bırakıldı.

The Sun'da yer alan haberde polisler, Tecavüz ihbarı üzerine iki kişiyi tutukladı. 19 yaşındaki olan iki kişiden biri saldırı, tecavüze yardım yataklık; diğeri ise tecavüz şüphesiyle tutuklandı.

İngiltere Premier Lig'de forma giydikleri belirtilen 2 takım arkadaşı için polisin kulübe geldiği ve futbolculardan biriyle stattaki özel bir odada görüştüğü aktarıldı. Haber detayında Premier Lig ekibinin kulüp sözcüsünün olayla ilgili yorum yapmayacağını açıkladığı kaydedildi.

Güncellenme Tarihi : 24.4.2024 15:20

İLGİLİ HABERLER