KAYNAK : Haber Vitrini
BAYRAM KILINÇER
ANKARA - Başbakan Bülent Ecevit'in eşi ve Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkan Yardımcısı Rahşan Ecevit, bugün 2. defa genel merkez binasına geldi.
Başbakan Yardımcısı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 3 Kasım 2002 tarihinde seçim çağrısı üzerine öğlen saatlerinde DSP Genel Merkezi'ne gelen ve Genel Başkan Yardımcı Zeki Sezer, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Grup Başkan Vekili Emrehan Halıcı ve bazı milletvekilleriyle görüşen Rahşan Ecevit, yaptığı basın toplantısı sonrasında Oran Sitesi'ndeki Çalışma Ofisi'ne geçmişti.
Saat 18.05 sıralarında DSP Genel Merkezi'ne tekrar gelen Rahşan Ecevit'in, parti yetkilileriyle bir durum değerlendirmesi yapması bekleniyor.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 17:22