Ramazan tebriğiyle gündeme gelen Vestel CEO'su da görevden alındı

2 dk okuma
Ramazan tebriğiyle gündeme gelen Vestel CEO'su da görevden alındı

Hızlı Özet

Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamaya göre 1 Eylül 2023 tarihinden bu yana Vestel Şirketler Grubu CEO'su olarak görev yapan Ergün Güler, 9 Nisan 2025 tarihi itibarıyla mevcut görevinden ayrılacak.

Vestel CEO'su Ergün Güler görevinden ayrılıyor! Ramazan ayında gündeme gelmişti
1 Eylül 2023 tarihinden bu yana Vestel Şirketler Grubu CEO'su olarak görev yapan Ergün Güler'in 9 Nisan itibarıyla mevcut görevinden ayrılacağı bildirildi. Güler, çalışanlarının Ramazan ayını tebrik ettiği için kriz çıkmıştı.

Ramazan ayıyla ilgili paylaşımıyla gündeme gelen Vestel CEO'su Ergün Güler görevinden ayrılıyor.

Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamaya göre 1 Eylül 2023 tarihinden bu yana Vestel Şirketler Grubu CEO'su olarak görev yapan Ergün Güler, 9 Nisan 2025 tarihi itibarıyla mevcut görevinden ayrılacak.

YENİ GÖREVE ATANDI

Güler, 1 Mayıs 2025 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Zorlu Holding A.Ş. Yurt Dışı İştirakler ve Yatırımlar Başkanlığı görevine atandı.

Vestel Şirketler Grubu CEO'luğu görevini, yeni bir atama gerçekleşene kadar, 9 Nisan 2025 tarihinden itibaren Zorlu Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO'su Sayın Ömer Yüngül üstlenecek.

NE OLMUŞTU?

Vestel CEO’su Ergün Güler, Ramazan ayı münasebetiyle şirket çalışanlarına tebrik mesajı göndermiş, kurumun bağlı olduğu Zorlu Holding’in CEO’su Bekir Cem Köksal bu duruma karşı çıkmıştı.

Noel ve Cadılar Bayramı'nı kutlatan Bekir Cem Köksal’ın, “Bizim kurumsal olarak kutlanacak günler listemizde Ramazan ayı yer almıyor” yanıtı adeta infiale neden olmuştu.

ERGÜN GÜLER'İN MESAJI

Çalışanlarına kurumsal bir mail yollayarak Ramazan ayını kutlayan Güler, hiç beklenmedik bir tepkiyle karşılaştı.

Ergün Güler Ramazan tebriği mesajında şunları ifade etti:

"Değerli Ailem: Yaşamımıza birlik, beraberlik ve dostluk ile birlikte hoşgörü getiren Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnsan ilişkilerini güçlendiren ve umutları canlandıran bu güzel ayın ülkemize, dünyaya ve Vestel ailesinin siz değerli üyelerine barış, kardeşlik ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.

Hz. Mevlana'nın, Mesnevide dediği gibi: "Ramazan Allah tarafından, bereket, hizmet ve yaradana yakınlaşma ayı olarak bahş edilmiş bir aydır. Aynı zamanda Allah'ın insanın kendi nefsini terbiye edişinden dolayı ona eğildiği. ona mükafat verdiği tenezzül ettiği aydır. Hepinizi sevgiyle kucaklıyor, aileleriniz ile birlikte huzur dolu bir Ramazan ayı diliyorum. Sevgi ve Saygılarımla"

RAMAZAN TEBRİĞİNE SKANDAL TEPKİ

Vestel’in bağlı olduğu Zorlu Holding’in CEO’su Bekir Cem Köksal, Güler’in Ramazan tebriğine sert bir karşılık verdi.

Bu haber 1498 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Market zinciri BİM banka sahibi oldu
Ekonomi

Market zinciri BİM banka sahibi oldu

Türkiye'nin en büyük market zinciri BİM, haziran ayında BDDK tarafından onaylanan 10 milyar TL sermayeli katılım bankası girişimini sonuçlandırdı. Dost Katılım Bankası adıyla hizmet verecek banka için İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü'nde tescil işlemleri tamamlanırken, BDDK'nın faaliyet izni için onayı bekleniyor.

Habervitrini11375 Görüntüleme
Türkiye her gün kaç araca akaryakıt, kaç haneye doğal gaz, kaç aboneye elektrik veriyor?
Ekonomi

Türkiye her gün kaç araca akaryakıt, kaç haneye doğal gaz, kaç aboneye elektrik veriyor?

Osman Gazi ile 4 milyon haneye daha yerli doğal gaz verileceğini anlatan Bakan Bayraktar, “8 milyon hanenin ihtiyacını inşallah kendi gazımızla sağlamış olacağız. Bu tesisin her gün üreteceği gaz, bugünkü gaz fiyatlarıyla yaklaşık 10 milyon dolarlık bir mali büyüklüğe tekabül ediyor. Bu yüzer üretim platformunun ekonomimize yıllık 3,5 milyar dolarlık bir katkısı olacak.” diye konuştu.

Habervitrini12523 Görüntüleme
İstanbul Havalimanı'nın 4. ana pisti yarın hizmete alınacak
Ekonomi
#Spor#haber#Kültür Sanat

İstanbul Havalimanı'nın 4. ana pisti yarın hizmete alınacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul Havalimanı'nın 4. ana pistini yarın hizmete açacaklarını bildirdi.

Habervitrini11716 Görüntüleme
Kartlı ödemeler ağustosta 3 trilyon liraya dayandı
Ekonomi
#Spor#haber#Kültür Sanat

Kartlı ödemeler ağustosta 3 trilyon liraya dayandı

Kredi kartları, banka kartları ve ön ödemeli kartlarla ağustos ayında yapılan ödemelerin toplam tutarı, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 39 artarak 2 trilyon 990,4 milyar liraya ulaştı. | Anadolu Ajansı

Habervitrini13569 Görüntüleme