Yaşam
  • 11.7.2024 12:43

Rezil baba.. 11 yaşındaki Kızına tecavüz edip filme aldı

Dortmund (NRW) - Bu iğrenç eylemden dolayı Simone B. (47) üç yıl altı ay, ortağı Marcel B. (31) ise dört yıl hapis cezasına çarptırılacak.

47 yaşındaki geriatri hemşiresi hakkındaki karar öğleden sonra Dortmund bölge mahkemesinde açıklandı. Çocuklara yönelik ciddi cinsel istismar ve koruması altındaki kişilere yönelik ciddi cinsel istismar suçlarından hüküm giydi.

İşlediği suç gerçekten katlanılması zor: cep telefonunu kullanarak kendi kızının (suç işlendiğinde 11 yaşındaydı) 31 yaşındaki bir adam tarafından tecavüze uğramasını filme aldı. İkisinin yanında çıplak yatıyordu ve aynı zamanda çocukla konuşarak şöyle sordu: "Nasılsın?" O kadar da kötü değil, bir noktada mutlaka olacaktır.”

Daha sonra videoyu Marcel B.'ye gönderdi, ancak o da videoyu açmadan cep telefonundan sildi.

31 yaşındaki oyuncu çoğu zaman başını eğik tutuyor ve herkesin bakışlarından kaçınıyordu.



31 yaşındaki gaz ve su tesisatçısının savunma avukatı, mahkemede cezasının azaltılmasını talep etti. Marcel B.'nin tecavüzden önce 16 şişe bira (her biri 0,5 litre) içtiğini ve bu nedenle çok sarhoş olduğunu iddia etti. Ne bilirkişi ne de mahkeme başkanı buna inanmadı.

Yargıç ayrıca annenin, kızının kendisinden daha yaşlı bir adamla seks yapmak istediği yönündeki iddiasını da kategorik olarak reddetti. Kararın sonunda şunları söyledi: "Bu eylem özellikle kalleşlik çünkü sen annesin."

Marcel B. daha sonra korumasız olarak çocuğa tecavüz ettiği için on bir yaşındaki çocuk hamile kalmaktan da çok korkuyordu. Simone B. daha sonra erkek arkadaşına şunları söyledi: “İkimiz de regl olduk. “Yani iki kadını hamile bırakmadın.”

Duruşma sonunda sanık özür diledi. Bunun ciddi bir niyetle mi söylendiği yoksa sadece daha az ceza almak için mi söylendiği açık bir soru olmaya devam ediyor. Ciddi sözleri: "Üzgünüm, olaya karışan herkesten özür dilemek istiyorum."

Güncellenme Tarihi : 11.7.2024 12:49

İLGİLİ HABERLER