Spor
  • 24.2.2008 02:57

Rİ-ZİCO'NUN BEDELİ AĞIR OLDU!..

28'de Sinan'ın penaltısıyla öne geçen Timsahlar, 85'te yine aynı golcüsüyle sonuca gitti. Yedek kadroyla adeta kumar oynayan Zico'nun 56'dan sonra yaptığı değişiklikler yeterli olmadı. F.Bahçe 37 maç sonra Kadıköy'de yine Bursa'ya mağlup olup zirve yarışında yara aldı.

Fenerbahçe, hafta içinde Sevilla'yı 3-2 mağlup ederek büyük bir zafere imza attığı Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 37 maç sonra yenildi. Dünkü lig maçında Bursa'ya 2-0 mağlup olarak zirve yarışında kazaya uğrayan Sarı-Lacivertliler, Kadıköy'deki son yenilgisini de yine Timsah'tan almıştı. Kanarya, 1 Ekim 2006'da, geçen sezonun 8. haftasında da rakibine 1-0'la boyun eğmişti. Dünkü 23. hafta maçında sahaya yedeklerden kurulu bir onbirle çıkan Fenerbahçe, oldukça sert oynayan rakibi karşısında dağınık bir görüntü çizdi.

DEĞİŞİKLİKLER YETERLİ OLMADI
Özellikle orta sahada fazla top kaybı yapan Kanarya, 28. dakikada geriye düştü. Sinan, düşürüldüğü pozisyonda penaltı atışını gol yaparak Bursa'yı İstanbul'da öne geçirdi. İkinci yarıdaki değişikliklere rağmen F.Bahçe, beraberlik golünü bulamadı. Sinan, 85'te Volkan'ı bir kez daha mağlup ederek Bursa'ya 2-0'lık galibiyeti getirirken, Fener yarışta yara aldı.

Yedekler sınıfta kaldı

Zico; Alex, Lugano, Kezman, Deivid ve Selçuk gibi yıldızları kulübeye çekti. Yedekler ise verilen şansı kullanamadı.

Fener'in hocası Zico'nun Bursa karşısındaki sürpriz 11'i hayal kırıklığı yarattı. Sevilla'yı dize getiren yıldızları kulübede tutan Zico'nun Can, Önder, Yasin, Ali Bilgin, Kemal, Kazım, Vederson ve İlhan'dan oluşan yedek kadrosu vasat bir futbol oynadı. Bursa'ya direnemeyen yedekler pozisyona dahi giremedi.

Maldonado'da sakatlık şoku

Maldonado'nun ilk onbir şanssızlığı. Şili'li yıldız, ilk 11'de düşünüldüğü dünkü maçtan önce sakatlık geçirdi. Isınırken sol diz arka bölümünde kas zorlanması meydana gelen Maldonado'nun 1 hafta kontrolde tutulacağı açıklandı. Kesin durumu bu kontroller sonrası netlik kazanacak.


Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 13:43

İLGİLİ HABERLER