Spor
  • 12.9.2004 00:05

RÜŞTÜ, 38 HAFTA SONRA YENİDEN FENERBAHÇE KALESİNE GEÇTİ

GÖKMEN ŞAHİN
TRABZON - Akçaabat Sebatspor, kendi evinde ağırladığı Fenerbahçe'ye 4-1 mağlup olarak ligin 5. haftasında da galibiyetle tanışamadı.


Teknik drektör Mehmet Birinci, lisansından kaynaklanan problemlerinin aşılmasının ardından bu sezon ilk kez takımının başında kulübedeki yerini aldı.

 
Fenerbahçe'nin Barcelona'dan kiraladığı milli kaleci Rüştü Reçber, Süper Lig'de 38 hafta aradan sonra Fenerbahçe kalesini, Volkan'dan devraldı. Fenerbahçeli taraftarlar için maç öncesi 200 kişilik koltuk ayrılırken, sarı-lacivertli taraftarların karşılaşmayı izlemeye gelmemesi üzerine bu tribüne Akçaabat Sebatsporlu taraftarlar alındı. Karşılaşmayı yaklaşık 4 bin civarında taraftar izledi. Stat çevresindeki ev ve inşaatlar da maçı izlemek isteyen taraftarlar tarafından dolduruldu.


Şampiyonlar Ligi'nde hafta içerisinde Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Çek Takımı Sparta Prag'ın antrenörleri de karşılaşmayı izleyerek, rakipleri hakkında bol bol not tuttu.


1923 Akçaabat Sebatsporlular Derneği tarafından tribüne asılan ve geçen hafta sonu oynanan Türkiye-Gürcistan maçı sonrası yaşanan tartışmalar üzerine asıldığı belirtilen, "Evet büyük hata yaptık. Türkiye-Gürcistan. 2002-21 Ağustos: 3-0. 2004-4 Eylül : 1-1, Yer: Hüseyin Avni Aker Stadı" yazılı pankart dikkat çekti.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:54

İLGİLİ HABERLER