Dünya
  • 7.7.2021 11:11

Rusya'da rehine krizi!

Rusya'nın Sibirya bölgesinde zemin katında banka olan bir binaya giren kişiler üç kişiyi rehin aldı. Sputnik'te yer alan son dakika haberine göre Sibirya'da zemin katında banka olan bir binaya giren kişiler üç kişiyi rehin aldı.

Acil durum müdahale ekipleri 50 kişinin binadan tahliye edildiğini açıklarken içeride bulunan üç kişinin rehin alındığını ifade etti.

Çarşamba günü erken saatlerde çantalı bir adamın Tyumen bankasının şubesine girdiği ve kendisine 15 milyon ruble verilmesini istediği öğrenildi. Adam, İçişleri Bakanlığı'nda belirtildiği üzere, elinde " tehlikeli bir nesne " olduğunu bildirdi .

İzvestia'nın kaynağına göre, o anda odada insanlar vardı , ancak departman başkanı adamı iki banka çalışanı dışında hepsini bırakmaya ikna etti.

Kredi kurumunun bulunduğu bina güvenlik şeridine alınırken, bina sakinleri tahliye edildi. Daha sonra saldırgan tutuklandı .

Aynı zamanda adamın banka şubesine sahte bir patlayıcı madde getirdiği bildirildi . Ayrıca, işgalcinin ön verilere göre dengesiz bir psişeye sahip olduğu, bir psikiyatristten yardım istediği ve uyuşturucu kullandığı açıklandı.

 

Güncellenme Tarihi : 7.7.2021 11:15

İLGİLİ HABERLER