Yaşam
  • 11.6.2024 22:46

Sabahcı ailesinde gayrimeşru çocuk depremi

Hacı Sabancı'ya babalık davası açıldı: Avukatından açıklama geldi
2010 yılında Facebook’tan Hacı Sabancı’yla tanıştığını ve görüşmelerinin akabinde Uzay adında bir erkek çocuğu dünyaya getirdiğini öne süren F.D. isimli kadın, Hacı Sabancı hakkında babalık davası açtı. Hacı Sabancı'nın avukatı Yunus Egemenoğlu'ndan konuya ilişkin kamuoyuna açıklama geldi.

Türkiye'nin en ünlü ailelerinden biri olan Sabancılarda, Arzu-Ömer Sabancı çiftinin çocuğu Hacı Sabancı, 21 Ekim 2021 tarihinde Nazlı Kayı ile nikah masasına oturmuştu.

Hacı Sabancı'ya babalık davası şoku | 21 Mayıs'taki o gece | Kimdir bu Hacı Sabancı - Resim : 1

Görkemli bir törenle dünyaevine giren çiftin evliliği sürerken Hacı Sabancı'yla ilgili bir iddia magazin gündemine bomba gibi düştü.

 

2 Şubat 2021 tarihinde oğlu Uzay’ı dünyaya getiren F.D. isimli şahıs, sık sık görüştüğünü ve cinsel birliktelik yaşadığını ifade ettiği Hacı Sabancı hakkında babalık davası açtı.

 

BERABER TATİLE GİTTİLER

Dava dosyasında Hacı Sabancı ve F.D’nin 2013 yılında Los Angeles’ta yer alan Encore isimli otelde arkadaşlarıyla birlikte tatil yaptıkları da kaydedildi.

SANTORİNİ ADASINA GÖNDERDİ

Bu tatilin ardından 2015 yılına kadar görüşülmediği belirtilirken 2017-2019 yıllar arasında birçok görüşme gerçekleştirdikleri ve sık sık Sumahan adlı otelde bir araya geldikleri ifade edildi. Hacı Sabancı’nın F.D’yi 2018 yılında jest yapmak adına Santorini Adası’na tatile gönderdiği ve uçuş ve otel biletlerini de ödediği kaydedildi.

F.D BAŞKASIYLA EVLENDİ BOŞANDI

Dava dosyasındaki ifadelere göre F.D ile Hacı Sabancı’nın arası 2019 yılında bozuldu. Bunun ardından 37 yaşında olan F.D S.K isimli kişiyle evlenerek Belçika’ya yerleşti. Bu evlilik de 12 Şubat 2020 tarihinde son buldu.

02 Şubat 2021 tarihinde 38 hafta 2 günlük olarak doğan Uzay bebek F.D’nin eski eşi adına nüfusa kaydedildi.

“AVUKAT ÜCRETİNİ SABANCI VERDİ”

Eşinden boşanmak için Hacı Sabancı’dan yardım isteyen ve avukat bulmasını talep eden F.D’ye Sabancı, avukatı kendisinin bulmasını söylediğini ancak vekalet ücretini ödemeyi taahhüt ettiğini ifade etti. Dava dosyasındaki bilgilere göre Hacı Sabancı, F.D’nin hesabına N.S isimli şahıs üzerinden çeşitli tarihlerde para gönderdi.

21 MAYIS’TAKİ O GECE

21 Mayıs tarihinde eşi ile ayrı yaşayan F.D, Hacı Sabancı’nın mesaj atıp davet etmesi üzerine onun evine gittiği kaydedildi. İlişkileri boyunca genel olarak korunmadan cinsel birliktelik yaşayan tarafların o gece de aynı şekilde birliktelik yaşadıkları F.D’nin avukatı tarafından dosyaya kaydedildi. Konuyla ilgili Hacı Sabancı ve FD. Arasındaki WhatsApp yazışmaları da mahkemeye sunuldu.

F.D’nin eski eşi S.K "evlilik birliği içerisinde fakat fiilen ayrı yaşama döneminde ana rahmine düşen ve evliliğin sona ermesinden başlayarak üçyüz gün içinde doğmuş olan Uzay K’nın kendisinden olmadığı gerekçesiyle soybağının reddine karar verilmesi" talebiyle dava açtı.

İŞTE WHATSAPP YAZIŞMALARI

Mahkemeye sunulan WhatsApp yazışmalarında F.D ile Hacı Sabancı arasında yapıldığı iddia edilen görüşmeler şöyle:

21 Mayıs 2020

Hacı Sabancı: Nerdesin

F.D: Evdeyim canım

H.S: Gelir misin

F.D: Gelirim, yarım saate çıkarım olur mu

H.S: Tamam saat 22.30’da gel.

F.D: Tamam süper.

H.S: 1.5 saate çık.

F.D: Tamam.

H.S: Bekliyorum ne giyeceksin

F.D: Ne giymemi istersin

F.D: Bunu düşünüyorum hayatım (Elbise görseli)

H.S: Çok iyi.

F.D: Ay beğenmene çok sevindim.

H.S: 1 saate gel

F.D: Tamam

H.S: Yola çıkınca yaz

F.D: Tamam

H.S: Müsaitim bekliyorum nerdesin

F.D: Taksi bekliyorum canım.

H.S: Binince yaz

F.D: Çıktım canım. Konum atar mısın.

H.S: Sen konum atsana bakayım.

F.D: E-5’e çıkayım şimdi

H.S: Ne içersin ne hazırlayayım viski?

“DNA TESPİTİ YAPILSIN”

F.D mahkemeden Uzay'ın daha fazla mağdur edilmemesi bakımından ivedi şekilde yargılama yapılmasını, çocuk ile davalı baba arasındaki soybağının DNA incelemesi yoluyla tespiti, davalının babalığına karar verilmesi ve akabinde nüfus kaydına geçirilmesini talep etti.

HACI SABANCI'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Türkiye'nin gündemine oturan Odatv'nin haberi üzerine Hacı Sabancı'nın avukatı tarafından bir basın açıklaması yapıldı. Yapılan basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Değerli Kamuoyu,

Müvekkilim sayın Hacı Sabancı, Uzay isimli bir çocuğun babası olduğu iddiası ve iftirasıyla karşı karşıyadır.

Şüphesiz bu tür asılsız iddialar ve iftiralar toplumumuzda tanınmış ve ülkemiz değerleriyle bütünleşmiş aileler ve fertler için ne ilktir ne de son olacaktır.

İftiraların amacının ne olduğunu biliyoruz ve buna karşı sessiz kalmayacağız.

Müvekkilimin eşi ve kızıyla mutlu aile birliğine ve şahsına yönelik bu iftiralara karşı her türlü yasal yollara başvuracak ve sürecin en yakından takipçisi olacağız.

Müvekkilim Hacı Sabancı’nın gerçeklerin ortaya çıkacağına ve adaletin yerini bulacağına inancı tamdır."

Odatv.com

Güncellenme Tarihi : 13.6.2024 02:07

İLGİLİ HABERLER