Gündem
  • 9.7.2024 10:29

Sabetay Mustafa Denizli Arda Güler'in gol sevincine taktı

Arda Güler, gol sevincinin anlamını açıkladı. Milli futbolcu, ""Gol sevincimin anlamı tevekküle dayanıyor. Her şeyin Allah'tan geldiğine inanıyorum." diye konuştu.
Gerek Real Madrid'de gerek Mill takımda attığı gollerden sonra tevekkül sevinci yapan Arda Güler'e tek itiraz Sabetay kökenli Mustafa Denizli'den geldi.
Bir dönem 'Başörtülüler İran'a gitsin' diyen ve sonra kendisi İran'ın yolunu tutan Mus­ta­fa De­niz­li, Türk ta­kım­la­rı­nın vaz­ge­çil­mez ho­ca­sı haline dönüştü. 
 

Milli Takım eski Teknik Direktörü Mustafa Denizli katıldığı bir programda Real Madrid forması giyen milli futbolcu Arda Güler'e uyarıda bulundu.

Arda Güler'in golden sonra sağ elini kalbinin üzerine ve sol el işaret parmağını yukarıya kaldırmasının takım arkadaşları tarafından hoş karşılanmayacağını ve kendisini de takımda yalnızlaştıracağını söyledi.

Denizli, "Bu tarz tek başına yapılan sevinçler, takım arkadaşlarının yanında Arda'yı antipatik yapar. Takım onu sevimsiz bir rakip olarak görür." diye konuştu.

YALÇIN kÜÇÜK ŞÖYLE DEMİŞTİ

Mustafa Denizli'nin Sabataistliğine bakmıyorum

 - Bu çalışmalarınızla ilgili olarak eleştiriler, antisemitik suçlamaları oldu mu?

 - Şimdi benim yaptığım şu; ben Tekelistan kitabımın arkasında yazılı olan, Taha Kıvanç'ın da söylediği gibi antisemitik açıdan almıyorum. Ancak, benim yazdıklarımın iyiniyetle ya da kötü niyetle antisemitik olarak suçlanması da politiktir, çünkü benim öyle bir sorunum yok. Ortaya çıkan bir durum ve henüz daha çok küçük bir kısmını ortaya çıkarttığım bir ilişkiler ağı var ki, bu çok ürkütücüdür. Ben hiç kimsenin Sabataist ya da Yahudi olduğuna bakmıyorum. Ancak ülkemi boğan bir ilişkiler ağındaysa bakıyorum.

 Meselâ Mustafa Denizli'nin Sabataist olup olmadığı beni hiç ilgilendirmiyor. Futbola bir yakınlığım olmamakla birlikte, Fatih Terim'e göre Mustafa Denizli'ye büyük sempati duyuyorum. Ancak Fener-bahçe Kulübü bir İsrail propaganda alanı haline geldiği zaman ben bu işe bakıyorum. Sabataizmini ancak o zaman çıkartıyorum, durum bu... İster sağda ister solda olsun; rantiye mi, değil mi; midesi, kafası ve kalbiyle bu topluma bağlı mı, değil mi? Buna bakıyorum.

Güncellenme Tarihi : 9.7.2024 10:39

İLGİLİ HABERLER