Sabıkalı Cüneyt Çakır derbi maçı yönetmesin
Cüneyt Çakır ilk yarıda oynanan Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde tarihi bir hata yaparak sadece maçın değil belkide ligin şampiyonuna etki etti.
Galatasaray 2-0 önde oynarken Fenerbahçe atağında son dakika da 1.5 metre mesafe ile taca çıkan topu oyunda diye devam kararı vermişti. Galatasaray defansı taç diye durunca o top gol oldu.Fenerbahçe maçı 2-1 kaybetti.
İşte atılan o gol belki de şampiyonu belirleyecek.
Galatasaray ikinci maçta rakibine 1-0 yenildi. Bu sonuçla Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki ikili avaraj eşitlendi. Cüneyt Çakır Taca çıkan topa gol kararı vermeseydi Galatasaray ikili avarajda da 2-1 öne geçecekti.
Puanlar eşitlendiğinde önce ikili avaraja bakılıyor. İkili avarajlarda eşitse genel avaraja bakılıyor. Bu da eşitse 3'lü avaraja bakılıyor.
ÇAKAR : CÜNEYT ÇAKIR YÖNETMESİN
Eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar, Cüneyt Çakır’ın hafta sonu oynanacak derbi maçı da yöneteceği tahmininde bulunarak, "GS-BJK maçını da Cüneyt yönetecek ama bence yönetmemeli çünkü tam konsantre olamaz hakli olarak kafa finalde olacak’’ dedi.
Spor yorumcusu Ahmet Çakar Şampiyonlar Ligi Finali’nde Barcelona – Juventus maçını yönetecek olan Hakem Cüneyt Çakır hakkında resmi Twitter hesabından bir ileti paylaştı. Çakar, hafta sonu Spor Toto Süper Lig’in 33. Haftasında Galatasaray – Beşiktaş maçında da düdük çalacağını öne sürdüğü Çakır için, ‘’Hafta sonu oynanacak GS-BJK maçını da Cüneyt yönetecek ama bence yönetmemeli çünkü tam konsantre olamaz hakli olarak kafa finalde olacak’’ değerlendirmesinde bulundu.
Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:22