Spor
  • 25.9.2023 15:45

Sacha Boey rekor kırdı!

Galatasaray'da bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeye devam eden Sacha Boey adeta ışıl ışıl parlıyor. Okan Buruk'la birlikte adeta yeniden doğan Fransız sağ bek, bu sezon takımın vazgeçilmezleri arasına girdi. Boey, Başakşehir maçı sonrası kariyer rekoru kırmayı başardı.

SON 18 RESMİ MAÇINI KAYBETMEDİ

Galatasaray, resmi maçlardaki son yenilgisini geçtiğimiz sezon Beşiktaş ile deplasmanda oynadığı karşılaşmada aldı. Sarı-kırmızılılar, bu müsabakanın ardından Süper Lig'de 11, UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde 6 ve grup aşamasında da 1 olmak üzere oynadığı 18 mücadelede yenilmedi. Cimbom, geride kalan 18 maçta 15 galibiyet ve 3 beraberlik aldı.

SÜPER LİG'DEKİ SON 4 MAÇINI KAZANDI

Galatasaray, Süper Lig'de oynadığı son 4 karşılaşmadan da galip ayrıldı. Okan Buruk'un öğrencileri, ligin ilk haftasına Kayserispor ile berabere kaldıktan sonra sırasıyla oynadığı Trabzonspor, Gaziantep FK, Samsunspor ve Başakşehir maçlarından 3 puanla ayrıldı.

Sacha Boey, Galatasaray'da gösterdiği büyük performansın ardından transferde de istenilen isim olmuştu. Okan Buruk'la yeniden doğan Boey, adeta ışıl ışıl parlıyor.

Sacha Boey rekor kırdı! Galatasaray'da Okan Buruk'un gözdesi oldu...

BOEY'DEN KARİYER REKORU

Teknik direktör Okan Buruk'un, Fernando Muslera ve Abdülkerim Bardakcı ile birlikte bu sezon en çok forma şansı verdiği (10 maç) isim olan Boey, son olarak Başakşehir karşılaşmasında büyük beğeni kazandı.

Sacha Boey rekor kırdı! Galatasaray'da Okan Buruk'un gözdesi oldu...

Boey, 90 dakika forma giydiği zorlu deplasmanda rakiplerinden 6 kez top kaptı ve Süper Lig kariyerinde en fazla top kaptığı karşılaşmayı oynadı.

Sacha Boey rekor kırdı! Galatasaray'da Okan Buruk'un gözdesi oldu...

2021 yılında Rennes'den 1.15 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen Boey, şampiyonluk sezonundan önce takımda forma şansı bulamıyordu. Okan Buruk'la yeniden doğan genç yıldız takımın değişmez parçası oldu.

Boey, Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçına çıkan Boey, Kopenhag karşısında kritik bir gol atmış ve takımı ayağa kaldırmıştı. Boey'in piyasa değeri 16 milyon Euro.

Güncellenme Tarihi : 25.9.2023 15:47

İLGİLİ HABERLER