Spor
  • 26.1.2024 22:00

Sacha Boey'dan duygulandıran hareket: “Helal olsun sana”

Galatasaray'dan Almanya Bundesliga ekibi Bayern Münih'e transfer olmak üzere olan Fransız futbolcu Sacha Boey ile ilgili dikkat çekici bir bilgi ortaya çıktı.

Galatasaray'dan Almanya Bundesliga ekibi Bayern Münih'e transfer olmak üzere olan Fransız futbolcu Sacha Boey ile ilgili dikkat çekici bir bilgi ortaya çıktı. 

Sarı kırmızılılardaki performansıyla dikkatleri üzerine çeken oyuncunun bugün saat 12'de Almanya'ya sağlık kontrolü için gitmesi bekleniyordu. Bayern Münihli yetkililer, oyuncuyu burada sağlık kontrolünden geçirmek istese de olayın iç yüzü göründüğü gibi değil.

Alman ekibi, Sacha Boey'u Almanya'ya götürerek pazarlıkta elini güçlendirmeyi amaçlıyordu. Oyuncunun Almanya'ya gitmesinin ardından 'futbolcu bizi istiyo, bonservisi düşürün' algısını oluşturmak isteyen Münihli yetkililer, Sacha Boey'dan aldıkları cevap sonrasında şaşkına döndü.

Sacha Boey, hala Galatasaray'ın oyuncusu olduğunu belirterek 'Kulübümle gerekli anlaşmanın sağlanmasının ardından Almanya'ya yola çıkabiliriz. Anlaşma sağlanmadan olmaz. Bu kulüpte geliştim, bu kulüpte kendimi gösterdim. Buradan güzel ayrılmak istiyorum' dediği öğrenildi.

Fransız futbolcu bu sebeple bugün 12'de Almanya'ya hareket edecek olan uçağa binmedi. Boey'un bu tavrı sebebiyle Bayern Münih kulübü de oyuncunun transferi için rakam yükseltmek zorunda kaldı.

Arsenal, Manchester United ve PSG kulüplerinin de transferde devreye girmesinin ardından oyuncunun bonservis bedelinin bonuslarla birlikte 30 milyon Euro'ya ulaştığı belirtiliyor.

Sacha Boey, söylenen rakamlar karşılığında Bayern Münih'e transfer olursa Süper Lig'den yurt dışına transfer olan en pahalı futbolcu olacak. 

Güncellenme Tarihi : 26.1.2024 21:14

İLGİLİ HABERLER