Spor
  • 24.12.2025 20:30

Saçında kokain çıkan Sadettin Saran gözaltına alındı

 

Sadettin Saran gözaltına alındı…

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sadettin Saran hakkında yürütülen uyuşturucu soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. Adli Tıp'ta verdiği uyuşturucu testi pozitif çıkan Saran, "uyuşturucu kullanımını kolaylaştırmak" ve "uyuşturucu kullanma" suçlarından İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince gözaltına alındı. Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden yapılan yazılı açıklamada ise, "Başkanımız Sayın Sadettin Saran, bu günleri geride bırakarak kulübümüz için kararlılıkla çalışmayı sürdürecektir." denildi.

'UYUŞTURUCU' soruşturması kapsamında Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, ‘Uyuşturucu madde temin etme’, ‘Uyuşturucu kullanımını kolaylaştırmak’ suçlarından İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince gözaltına alındı.

İstanbul'da yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında, Adli Tıp Kurumu'na sevk edilen Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sadettin Saran'ın saç örneğinde yapılan incelemede 'kokain pozitif' olduğu belirlendi. Öte yandan Saran'ın kan, idrar ve tırnak örneklerinde ise test sonucunun negatif olduğu tespit edildi.

Rapor İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi.

Son dakika... Kan ve saç örneği vermişti: Sadettin Saranın test sonucu çıktı

FENERBAHÇE'DEN İLK AÇIKLAMA

Fenerbahçe Sadettin Saran'ın gözaltına alınmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Kamuoyu ve Büyük Fenerbahçe Camiasına Duyuru Başkanımız Sayın Sadettin Saran, bu akşam İl Jandarma Komutanlığı tarafından, devam eden soruşturma kapsamında Fenerbahçe Başkanlık Makamı'ndan gözaltına alınmıştır. Söz konusu soruşturma halen devam etmekte olup, süreç hukuk devleti ilkeleri çerçevesinde, ilgili makamların yetki ve sorumluluğunda sürdürülmektedir. Başkanımızın, bugüne kadar olduğu gibi bu süreci de sağduyu ve metanetle atlatacağına olan inancımız tamdır. Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda yürütülen çalışmalar kesintisiz şekilde devam edecek; Başkanımız Sayın Sadettin Saran, bu günleri geride bırakarak kulübümüz için kararlılıkla çalışmayı sürdürecektir. Divan Kurulu Başkanımız Şekip Mosturoğlu, yönetim kurulu üyelerimiz, kulüp avukatlarımız ve Başkanımız Sayın Sadettin Saran'ın avukatları ilgili süreçte başkanımıza eşlik etmektedir. Kamuoyunun bilgisine sunarız." ifadelerine yer verildi.

Güncellenme Tarihi : 24.12.2025 21:05

İLGİLİ HABERLER