Asayiş
  • 27.1.2022 12:22

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun son sözleri bu oldu!..

Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, bir balıkçıda uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Polis ekipleri olay yerinde incelemelerini sürdürürken, eski Beşiktaş yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun kim ya da kimler tarafından silahlı saldırıya uğradığı henüz bilinmiyor.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu silahlı saldırıda hayatını kaybetti! Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ölümü ile ilgili son dakika haberi

Arkadaşları eşinin ölümü sonrası Ece Erken'e ulaşamadıklarını belirtirken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürüldüğü saldırının da detayları ortaya çıktı. İki kişinin mekana gelerek Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile 4-5 dakika konuştuğu, daha sonra ise 7 kez bacağından vurmak sureti ile ateş ettiği ve kaçtığı öğrenildi. Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun son sözlerinin, 'Lütfen beni kurtarın' olduğu belirtiliyor.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu silahlı saldırıda hayatını kaybetti! Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ölümü ile ilgili son dakika haberi

Öte yandan saldırının gerçekleştiği mekanın Mahmutyazıcıoğlu'nun kendi işletmesi olduğu da öğrenildi. Polis olay yerinde incelemelerini sürdürürken, faillerin kimliklerinin tespiti için uğraşılıyor. İşte Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümü ile ilgili son dakika haberinin detayları...

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Yeşilköy Balıkçılar Çarşısı'ndaki bir mekanda henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Mahmutyazıcıoğlu ve şoförü olay yerinde kurşunların isabet etmesi ile yaralandı.

Durumu kritik olan Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralı olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şoförünün ise hayatta olduğu belirtildi. Öte yandan Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürüldüğü saldırının ayrıntıları da ortaya çıktı.

Bacağından 7 kez vurulan Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun kan kaybından hayatını kaybettiği öğrenildi. Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun son sözleri de ortaya çıktı. Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile sunucu Ece Erken 2021 yılında magazin gündeminin baş sırasına oturan bir sürecin ardından evlenmişti

ECE ERKEN İLE EVLİ OLAN ŞAFAK MAHMUT YAZICIOĞLU HAYATINI KAYBETTİ

Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden Şafak Mahmutyazıcıoğlu, dün gece 00.30 sıralarında Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi'nde bir balıkçıda kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Kanlar içinde kalan Şafak Mahmutyazıcıoğlu ağır yaralandı. Mahmutyazıcıoğlu'nun şoförü de kurşunların hedefi olarak yaralandı. Olay yerine sağlık ekipleri hızla gelirken ilk müdahale burada yapıldı Mahmutyazıcıoğlu ve şoförü hastaneye götürüldü. Ağır yaralı olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu tüm müdahalelere rağmen yaşama tutunamayarak hayatını kaybetti.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu silahlı saldırıda hayatını kaybetti! Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ölümü ile ilgili son dakika haberi

ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU'NA SİLAHLA SALDIRI DÜZENLEYENLER KAÇTI

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu bir balık restoranında öldüren kimliği belrsiz kişi yada kişiler olayın ardından hızla uzaklaştı. Kaçan şahısları emniyet her yerde arıyor. Saldırganların eşgalinin belirlenmesi için titiz bir çalışma yürütülüyor.

RESTORANIN GÜVENLİK KAMERALARI İNCELENİYOR

Saldırı sonrası polis mekanı kuşatırken, her detay ele alınıyor. Olayın aydınlatılmasında hiç kuşkusuz ki güvenlik kameraları etkili olacak. Polis restoranın güvenlik kamera kayıtlarını da inceliyor.

ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU'NUN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ MEKAN VE OLAY SONRASI AMATÖR KAMERADA

Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun saldırıya uğradığı mekan ve olay yeri bir cep telefonu kamerası ile görüntülendi. Görütnülerde sağlık ekiplerinin müdahale anları görülüyor.

"ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU 7 KURŞUNLA BACAĞINDAN VURULDU, KAN KAYBINDAN ÖLDÜ"

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun uğradığı saldırının ayrıntıları da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Gazeteci Cem Küçük, mekana gelen 2 kişinin önce 4-5 dakika konuştuğunu daha sonra ise bacağından 7 kurşun ile Mahmutyazıcıoğlu'nu vurduğunu söyledi.Küçük, "Saat 00:25 sularında Şafak Mahmutyazıcıoğlu restorandan çıkacakken yanına 2 kişi geliyor. Mahmutyazıcıoğlu bu kişileri tanıdığını söylüyor. 4-5 dakika konuştuktan sonra yanlarına bir kişi daha geliyor ve Mahmutyazıcıoğlu'nun şoförünün ayağına ateş ediyor. Daha sonra Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun bel altına 7 kurşun atılmış. Bel üstünde veya kafasında bir şey yok. Ama kan kaybından ve kurşunlardan biri de damarını yırtığı için hayatını kaybetmiş." ifadelerini kullandı.

LÜTFEN BENİ KURTARIN

Ece Erken ile birlikte uzun yıllar program yapan Bircan Bali de canlı yayında dikkat çeken ifadeler kullandı. Bali gözyaşlarına boğulurken, "Kıymetli abim, vücuduna 7 kurşun isabet edecek şekilde vuruldu. Hastanede kan kaybından dolayı öldü. Ece'yle inanılmaz bir ilişkisi vardı.

MEKAN ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU'NUN KENDİ YERİ ÇIKTI

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybettiği balıkçı restoranının kendine ait olduğu öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 27.1.2022 12:36

İLGİLİ HABERLER