Asayiş
  • 25.3.2024 15:31

Sahte kadın avukat 3 milyonluk vurgun yaptı

Sahte avukat ifadesinde her şeyi anlattı: Dikkat çeken 3 milyon lira detayı!
Adana'da Betül Sayıcı, kendini avukat olarak tanıttı. Adliyede avukat cübbesiyle yakalanan ve gözaltına alınan Sayıcı, ifadesinde her şeyi anlattı. "Eski sevgilim avukattı ona özendim" diyen Sayıcı ile ilgili şoke eden detaylara ulaşıldı! Dolandırıcılıktan 7 suç kaydı olan sahte avukatın 3 milyon TL'lik vurgun yaptığı ortaya çıktı. İşte Türkiye'nin konuştuğu olayda yeni detaylar…

Türkiye'nin konuştuğu olay Adana'da yaşandı. Adana Cumhuriyet Başsavcılığı, sahte avukatlık yaptığı belirlenen Betül Sayısı hakkında soruşturma başlattı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, şüpheli kadını takibe aldı.

Sahte avukat ifadesinde her şeyi anlattı: Dikkat çeken 3 milyon lira detayı!

Buna göre Betül Sayıcı'nınn avukatlık cübbesiyle adliye içinde gezerek kendisini avukat olarak tanıtıp mahkeme salonları önünde ve adliyenin baro lokalinde çekildiği fotoğrafları sosyal medyada paylaştığı ortaya çıktı. Soruşturmayı derinleştiren polis, sahte avukatın bir kamu kurumuna ait tanıtım kimlik kartı bastırıp tanıştığı kişilere kendisini kamu avukatı ve icra avukatı olarak tanıttığı anlaşıldı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2024 15:32

İLGİLİ HABERLER