Spor
  • 9.9.2024 08:42

Samandıra'da Galatasaray'a kaçmaya çalışan iki mahkum

Mourinho'nun çizdiği iki Fenerbahçeli, Galatasaray'a gitmek istiyor
Galatasaray sportif direktörü Cenk Ergün'e göre, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun üzerlerini çizdiği Levent Mercan ile Oğuz Aydın, Galatasaray forması giymek istiyor.

Hem Oğuz Aydın hem de Levent Mercan, Fenerbahçe'ye geldikleri için büyük pişmanlık yaşıyor... Levent Mercan zaten daha önce kendisini Ocak ayında Galatasaray'a satmayarak kariyeriyle oynadığı için Karagümrük eski başkanı Süleyman Hurma'ya sert tepki vermişti.

ERDEN TİMUR ELEMİNE ETMİŞTİ

Oğuz Aydın'ın Galatasaray'a gitmesini engelleyen ise menajeri Cenk Melih Yazıcı oldu... Dursun Özbek'in bir önceki yönetimi döneminde Yazıcı'nın ortağı William D'Avila, Galatasaray'ın kapısından ayrılmıyordu. Bu dönemde ise koltuğunu Erden Timur'la beraber George Gardi'ye kaptırdı.

LEVENT VE OĞUZ HİÇ AYRILMIYOR

Levent ve Oğuz, Samandıra'nın ayrılmaz ikilisi... sürekli bir aradalar. Galatasaray sportif direktörü Cenk Ergün'ün menajerlerine yaptığı teklifin konuşulduğu ortamda Oğuz ve Levent için Florya'da ise bomba bir espri dolanıyor:

* Samandıra'da iki aslan yatıyor.

CENK ERGÜN ÇOK İDDİALI

Cenk Ergün'e göre hem Levent hem de Oğuz, Galatasaray'a gelmek için can atıyor. Fenerbahçe'ye gittikleri için pişmanlar. Eğer fırsat bulurlarsa kaçıp Galatasaray'a gelecekler.


 

Güncellenme Tarihi : 9.9.2024 08:44

İLGİLİ HABERLER