Spor
  • 25.8.2024 10:13

Samet Aybaba, van Bronckhorst'a vurdu! Hasan Arat istifasını istedi

Beşiktaş'ta işler tıkırında giderken futbol direktörü Samet Aybaba'nın olur olmaz yerde Giovanni van Bronckhoprst'ü eleştirmesi Başkan Hasan Arat'ı kızdırdı. İstifasını istedi.

Başkan Hasan Arat, Samet Aybaba'nın istifasını istedi... yönetime geldiği ilk dönemde Başkan Arat, futbol direktörü olarak Samet Aybaba'yı göreve getirdi. Kendisinin hem transferlerden hem de teknik direktör seçiminden sorumlu tuttu.

TRANSFERLERDE GÖRÜNMEDİ

Sonraki dönemde transferler konusunda Hüseyin Yücel ön plana çıktı. Rafa Silva ve Immobile'nin işini bitirdi. van Bronckhorst'ü getiren de Başkan Hasan Arat oldu. Yerli ya da yabancı herhangi bir oyuncu transferinde Aybaba'nın esamesi okunmamaya başlandı.

AYBABA YOK HÜKMÜNDE KALDI

Hatta son dönemde satılamayan oyuncular için Brad Friedel suçlanırken, Aybaba yokmuş gibi davranıldı... Aybaba'nın bir süredir ortada görünmemesinin arkasında ise van Bronckhorst'ün oyun sistemini eleştirmesinin yattığı iddia edildi.

HÜCUM OYUNU ELEŞTİRİSİ

İddiaya göre Aybaba, sol stoper ve sol bek dahil pek çok mevkiye transfere ihtiyaç varken van Bronckhorst'un Cher Ndour'da ısrar etmesini eleştirdi. Hollandalı teknik adamın oynattığı futbolla şampiyon olamayacaklarını söyledi. Beşiktaş'ın çok daha atak ve hücum oyunu oynaması gerektiğini savundu.

HASAN ARAT İSTİFASINI İSTEDİ

Başkan Hasan Arat olur olmaz yerlerde Aybaba'nın van Bronckhorst'u eleştirmesinden rahatsız. Bu yüzden bir süre önce kendisi ile bir görüşme yaptı. Şu ifadeleri kullandı.

* Herhangi bir sorun varsa hocayla konuş. Bana fikirlerini söyle. Eğer bu durumdan çok fazla memnun değilsen görevi bırakabilirsin. Sana saygı duyduğumuzu bil.

 

 


 

Güncellenme Tarihi : 25.8.2024 10:15

İLGİLİ HABERLER