Spor
  • 14.6.2010 16:49

ŞAMPİYONUN STADI YENİLENİYOR

BURSA - Zorlu bir lig maratonunun sonunda Türkiye'nin 5. büyüğü, Anadolu'nun ikinci şampiyonunu çıkaran Bursa Atatürk Stadı, tarihinin en kapsamlı revizyonunu geçiriyor.
Büyük Önder Atatürk'ün talimatı ve bin liralık bağışıyla projelendirilen ve hayata geçirilen yarım asırdan fazla geçmişe sahip stadyum, Bursaspor'un imza atacağı daha büyük başarılara ev sahipliği yapması için hazırlanıyor.
Stadyumdaki çalışmaları yürüten inşaat firmasının proje müdürü Orhan İnan, hafriyat işinden hemen sonra tribünlerin genişletilmesine başlandığını belirterek, maraton ve kapalı tribüne 8, kale arkalarına ise 7 ilave sıra yapılacağını söyledi.
Stadyumun çimleri için sipariş verildiğini ve ilgili firma görevlilerinin zemindeki çalışmalarını sürdürdüğünü vurgulayan İnan, ''Zemine birkaç kat farklı malzemeler serilecek. Bu katmanların üzerinde hazır yapılacak çim olacak. Sahayı ağustos ayında sezonun ilk maçına yetiştirebiliriz. Stadyumun tamamını da Şampiyonlar Ligi'ne hazır etmek için yoğun çalışıyoruz'' dedi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 06:57

İLGİLİ HABERLER