Spor
  • 18.4.2011 00:06

SAMSUNSPOR LİDERLİĞİNİ KORUYOR

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, taraftarlara şampiyonluğu hediye etmek istediklerini, 4 maçın sonunda bu mutluluğu hep beraber yaşayacaklarını belirtirken, Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Ergün Pembe ise puan amaçlarına ulaştıklarını söyledi.
Bank Asya 1. Lig'in lideri Samsunspor, kendi sahasında Kayseri Erciyespor'la berabere kaldı. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, sahalarında oynadıkları karşılaşmayı kazanarak süper ligi garantilemek istediklerini ama istedikleri neticeyi alamadıklarını kaydetti.
Kaybedilen çok bir şeyin olmadığını ifade eden Kalpar, şunları dedi: "Rakiplerin önündeyiz. 4 maç var. En az 5-6 puan olmamız gerekli. Bunu kazanacak gücümüz var. Sahada girmiş olduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. Sakin, şuurlu, hırslı oynayarak kazanmaya çalıştık. Oyun disiplinine uyarak mücadele ettik. Oyuncularım istek ve inançlarını sahaya yansıttı ama olmadı. Mutluluğu 4 maçın sonunda hep beraber yaşayacağız. Bu kadar güzel bir taraftara bu şampiyonluğu gerçekleştirebilmek isterdik. Bunu sonraki maçlarda yaşatacağız" dedi.
Simon Zenke, 3 puan almaları halinde süper ligi garantileyeceklerinin farkında olarak sahaya çıktıklarını ama olmadığını, kendisinin gol kralı olmasından çok takımın süper ligde olmasının daha önemli olduğunu belirtti.
Büyük bir avantajı kaçırdıklarını ifade eden Adem Alkaşi, Orduspor maçından galip gelmeleri halinde farklı bir seyir içerisine gireceklerini, Orhan Taşdelen ise oynadıkları maçta coşkulu taraftara şampiyonluğu hediye etmeyi çok istediklerini ama olmadığını kaydetti.
Kayseri Erciesspor Teknik Direktörü Ergün Pembe, "Diğer takımlar puan kaybetmişti. Buradan kazanacağımız 3 puan bizi artı konuma geçirirdi. Ama olmadı. Puanlar veya puan almak için geldik. Puan almayı başardık. Mücadelemiz yüksek oldu. Güçlü bir takımla oynadık. Samsunspor seyircisiyle bütünleşmiş bir takım. Başarılar diliyorum. 1. Ligi hak eden bir takım" diye konuştu.
Taner Taşçı, Zor bir deplasman olduğunu, Hakan Doğru ise önlerindeki maçları final maçı olarak gördüklerini ifade etti.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 18:23

İLGİLİ HABERLER