Yaşam
  • 14.6.2023 11:22

Sanatçı bozuntuları kudurdu.. Şarkıcı Mabel Matiz ve Melike Şahin ödül gecesi LGBT'ye selam gönderdi

Ödül gecesinde sahneye çıkan Mabel Matiz'den LGBT propagandası
Katıldığı ödül gecesinde sahneye çıkan şarkıcı Mabel Matiz, ödülünü LGBT’lilere armağan etti. Matiz, sosyal medyada eleştirilerin odağındaki yeni isim oldu.

AK Partili seçmenlere küfreden muhalif kadını örnek alan Mosso, yanlış anlaşıldığını ifade etse de gerçeği değiştirmedi.

Ardından yeni bir skandal da dün gece yaşandı.

Ödül gecesinde propaganda yaptılar

Düzenlenen bir ödül gecesinde önce oyuncu Eda Ece ardından şarkıcı Mabel Matiz, yaptıkları açıklamalarla tepki çekti.

Ece, sahnede konuşurken depremzedeleri hedef alarak siyasi bir çıkış yaparken, Matiz ise LGBT propagandası yaptı.

"LGBTİ+'lılara ithaf ediyorum"

Matiz konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

Mabel Matiz'in klibi için RTÜK'ten telefon: Yayınlamayın!

Ödülümü uzun yıllardır her türlü baskı ve sınırlandırmaya rağmen, kendilerini cesurca, inatla ortaya koyan, varlıklarını korkusuzca haykırmaya devam eden ve bu anlamda cesaretleriyle bana her zaman çok büyük ilham olan Türkiyeli LGBTİ+'lılara ithaf ediyorum.

Şarkıcı Melike Şahin'den ödül skandalı: LGBT'ye selam gönderdi

Ödül törenlerindeki skandallar bitmiyor. Bu kez de Melike Şahin Stlye Awards Ödül Töreni'nde, LGBT'lere selam gönderdi.

Sanatçıların ödül törenlerindeki yaptığı konuşmalar tartışılmaya devam ediliyor.Cannes Ödül Töreni'nde Merve Dizdar'ın Türkiye'yi Batı'ya şikâyet eden konuşmaları, Melek Mosso'nun Power Türk Ödülleri'nde yaptığı konuşma ve şimdi de Melike Şahin.

Şarkıcı Melike Şahin, El dergisinin düzenlediği Style 2023 Ödülünü'ü kazandı. Şahin, "Bütün kız kardeşlerim, bütün lubunyalar incinmiş her yerimizi şefkatle sarmalayacak güce sahibiz bunu biliyorum ve ödülümü hak ettiğimiz dik gülüşlere ve ödediğimiz bedellere adıyorum." ifadelerini kullandı.

Hatırlanacağı üzere Onur yürüyüşünde Kürdistan vardır lubunyalar vardır sloganları atılmıştı. LGBT'nin ise Batı tarafından desteklendiği ve son dönemde çocukları hedef aldığı biliniyor. 

LUBUNYA NEDİR?

Lubunca, labunca ya da labunyaca, Türkiye'de LGBT'liler tarafından kullanılan bir çeşit jargon. Lubuncaya göre LGBT'lilere lubunya" onların konuştuğu dile de Lubunca denir. Kelime köken olarak Çingeneceden gelmektedir. "Kadını andıran, kadına benzeyen, kadın gibi, kadınımsı." anlamına gelir.

Güncellenme Tarihi : 14.6.2023 11:40

İLGİLİ HABERLER